Hát nem vagyok profi de együtt érzek veled.Még jó hogy nem volt októberben pénzem.Nem érzem valahogy azt hogy Euróban minden olyan fasza lesz mint USA-ban.Ez megalapozatlan feltevés,de kicsit tartok tőle.Erősen várható lesz hogy nem megy tovább mint ahogy mondottam volt rekordhoz jó hir kell az OTInak de most valahogy jó hir helyett pofon volt,nagyon nagy pofon.Semmi nem indokolja eddig hogy nem vegye célba a 3K de ott vagy még előbb meg jön a negyedéves gyorsjelentés és akkor vagy még lejjebb vagy feljebb.Ha lemegy 3K-hoz akkor sávban fog mozogni (3800-3000) ha pedig az OTI előrukkol valami gizda jó eredménnyel akkor esetleg még a 4K eléri.
Ha már vártál sok sok hónapot akkor várj, mert utána azért akasztod fel magad, mert elbambáltál és elment előtted 5-6%.
Tulaj! Itt mindenki megfizette már a tanuló pénzt. Van aki elismeri, van aki nem. Szerintem az a lényeg, hogy a saját elképzelésed alapján kereskedj, és na arra, hogy mit mond más! Sok sikert kívánok Neked!
Mi várható? Elmondom: 5-6 nap emelkedés után eladni, és ugyanennyi nap csökkenés után venni. Én is megjártam a poklot, bírtam az 12xx-t is napközben de mikor ez a nyavajás 38xx megfogta és többször lefordult rádöbbentem, hogy emelkedő trend csak jövő évben vagy azután várható. Sajnos a fönti tanácsot nem követve eldobtam 3000-en a 2900-s és a 6500-ös pakkom. Pedig az átlag 4500 körül volt már. Most pedig: váltottam broki céget és elindult a pénz visszaszerzése, mert meguntam a tojásokon ülni. Ma napi kereskedésen belül szép kis összeg összejött. Bár a bukóhoz képest kis összeg, de legalább siker élmény. Próbáld ki......
Ahogy a kedvenc brokim mondja. 2008 november 21-től emelkedő trendben vagyunk kisebb nagyobb kilengésekkel. Sőt hosszú távon még jobban fog érvényesülni a trend! Csak a shorthoz ért!:)
Ő maga a piac,tehát önmagát határozza meg.
Egyszer majd egyazon idősíkon találkozik önmagával,és akkor fog sérülni a tér-idő kontínum.
Vagy ő Párhuzamos György,trenddiktátor.
OTP részvényesek ide!