"A tüntetők figyelmeztették az amerikai elnököt, hogy véget érhet Amerika nagyhatalmi státusza, ha akadályozni merészeli a zsidók letelepedését a megszállt területeken."
Akkor mennek kínába? vagy oroszországba? vagy magyarország lesz az új nagyhatalom? lol
Ezúton tájékoztatjuk, hogy ma este Portfolio Online Tőzsde Pro verzióváltás zajlott le, amelynek keretében új fejlesztések kerültek be kereskedési rendszerünkbe.
Mivel első alkalommal egy hozzávetőlegesen másfél megabyte-os állomány kerül letöltésre, ezért javasoljuk, hogy a lehetőség szerint még ma este, vagy holnap, a szokottnál egy-két órával korábban szíveskedjen elindítani Pro rendszerünket. Ezzel elkerülheti az esetleges lassulásokat.
Köszönjük szíves megértését!
Törölt felhasználó2009. 07. 28. 18:46
Amerika tönkretételével fenyegették meg Obamát a cionisták
Cionista zsidók tüntettek Barack Obama ellen hétfő este Jeruzsálemben, amiért a telepek építésének leállítására szólította föl Izraelt. A tüntetők figyelmeztették az amerikai elnököt, hogy véget érhet Amerika nagyhatalmi státusza, ha akadályozni merészeli a zsidók letelepedését a megszállt területeken.
Eliézer Waldmann rabbi, a Kirját Árbá-i (városi rangú zsidó település Hebron mellett – a szerk.) Nír teológiai főiskola vezetője a tüntetőkhöz, de még inkább Barack Obama elnökhöz intézett beszédében többek között ezt mondta: „Obama fajvédő. Obama elnök, vigyázzon! Ön árt az isteni elrendelés folyamatának (mármint annak, hogy Isten szándéka szerint az Ígéret földje a zsidóké – a szerk.), ez az arcátlanság pedig az amerikai nagyhatalom bukásához és összeomlásához vezet.”
A nyugat-jeruzsálemi Párizs térről kiinduló és az attól mintegy kétszáz méterre levő amerikai konzulátus előtt végződő fáklyás tüntetés résztvevői hatalmas héber és angol nyelvű transzparenseken figyelmeztették Barack Obamát, hogy hiába minden szándék, a zsidókkal nem húzhat ujjat. „Izrael nem kapitulál!” és „Obama! A Biblia földje a Biblia népéé!” volt olvasható a transzparenseken.
Jáákov Katz, a Nemzeti Egység parlamenti képviselője volt a tüntetés másik emblematikus szónoka, aki fölszólalásában odáig ment, hogy Bibi Netanjáhut, a Likud elnökét, jelenlegi kormányfőt is Erec-Jiszráél (Izrael országa), tehát a megszállt területeket is magában foglaló territórium elárulójának nevezte. „Netanjáhut ugyanúgy kiokádja majd magából Erec-Jiszráél földje, amint áruló elődjeit, Áriél Sáront és Éhud Olmertet is kiokádta”, mondta Katz képviselő.
Eliézer Waldmann rabbit később megkérdezték, hogy milyen alapon nevezte Obamát fajvédőnek. „Elmúltak már azok az idők, amikor a zsidóknak előírták, hogy hol lakhatnak és hol nem. S aki mégis ezt teszi, az fajvédő”, válaszolt a rendkívül értelmes rabbi. (Az nem is képezte kérdés tárgyát, hogy hogyan tennék tönkre Amerikát, hiszen nyilvánvaló az ottani - szinte korlátlan - hatalmuk - a szerk.)
Júszef el-Kudszi
"Bár devizánál (ahol mondjuk lehet rv-kre és árúra is kötni) én néha úgy érzem ennél durvább dolgok is vannak, ott én Dealbook 360-n nyomok, "
Ezt kicsit pongyolán fogalmaztam meg, inkább így lenn e jobb: "Bár deviza tőzsdénél, amit én egy más előfieztásről egy spec programról, a Dealbook 360-ról nyomok... (ezzel mondjuk lehet rv-kre és árukra is kötni) én néha úgy érzem ennél durvább dolgok is vannak, "
Nem érted, nem adott ember stopjáért megy fel... de az simán kiszámítható, hogy adott árfolyamhoz képest, hol lehetnek stoppok.. Ha kiüt sok stoppot, az eldást ill. automatikus vételt indukál, ezzel is számolnak, mármint a remegőkezükkel akik pánikból vesznek és eladnak és azokkal akik ilyenkor rányitnak shortot ill. longot (ha másik az irány).. ez adhat egy lavinát, amiből pár speki jókat tud bulizni...
Bár devizánál (ahol mondjuk lehet rv-kre és árúra is kötni) én néha úgy érzem ennél durvább dolgok is vannak, ott én Dealbook 360-n nyomok, és nagyon sokszor pip-re pontosan csak odaáig megy el ha ki akar ütni ahol van a stoppom, egyszer már terveztem hogy más előfizető laptopján egyszerre nézem, hátha neki nem is pont ugyanazt a chartot rajzolja.. :) Szóval nem tudom, de valahogy az az érzésem valahol egy szupercomputer összesíti az adatokat és az alapján írányítja a kereskedést...
Még egy utolsó felvetés,aztán lépek.Kiváncsi vagyok,ki mit fog írni rá.
A 3 órás hírek szerint emelkednek a lakásárak Óperenciában.Elméletileg ennek örülni kéne,ugye,mert nagy a kereslet.De,és most jön a tekervény:ha nő a munkanélküliek száma,akkor pont kevesebb üzletet lehet nyélbeütni,mert kisebb a vásárlóerő.Nem lehet,csak azért emelkedtek az árak,mert komolyabb népvándorlás vehette kezdetét,és emiatt lehetnek olyan frekventált helyek,ahol kicsit nőt a kereslet?
És akkor el lehet gondolkodni,hogy ez most jó vagy rossz hír a piacnak?Mert a két számot összehasonlítva jó.De mögénézve rossz.
Akkor viszlát este hölgyeim és uraim!
OTP részvényesek ide!