Komolyan mondom, egyre nevetségesebb ezek a jósdák, padlók, felhők meg a Jóisten tudja mik az OTI-val kapcsolatban.
Én ma csak azt tudom, hogy a papír szépen sávosan emelkedik és lehet akár 4000 is. Hangsúlyozom ez ma van, de valószínű a holnap is, mert trend van.
Az egy másik variáció, ha megfordul a papír, akkor az nagyon sok rést fog lefelé betölteni és akár 3000 is lehet.
Na ezért izgalmas a tőzsde.
Bocsika...
Beleolvastam néhány hozzászólásba...és végigfutottam a délutáni "hírfolyamokon is" ...úgy látom továbbra is a hitetlenkedő, short poziba ülő, magukat profiknak tekintő balfékek ill.strómanjai próbálnak hatást gyakorolni jelen fórum olvasóira is...
Szenvednek, mert szivatják őket...pontosabban az általuk (legtöbbjük) által kezelt bef.alapok szánalmas hozammutatója jelzi mennyire elszámolták magukat...a nagyobb probléma viszont inkább az, hogy ezek kezelnek több száz mrd forintnyi bef.alapi vagyont, és legtöbbjük az év eddigi emelkedéséből - hitetlenkedésük okán - még szinte semmi nem profitált - az ügyfeleik kárára.... szorul(hatna) a nyakuk körül a hurok...de mutyisztánban ez nem így működik....-.) szvsz
A mult heti , ami a jósda topicban egy héttel ezelőtt olvasható volt, már kiderült.
Legalább n db padlózást olvastam a héten, amiből nem lett semmi.
Az apokalipszist emlegetőknél is lehetne érdeklődni, hogy miért akartak eladatni:)
Az én vizeleti és széllel szembeni indexem pedig heti szinten esést mutat! NEVETSÉGES EZ AZ OPTIMIZMUS a jövő hétre!
MIÉRT KELL VÁSÁRLÁSRA BUZDÍTANI A NÉPET, ilyen rizikós helyzetben?
Persze, látom betetted a megmagyarázhatóságot is (válság, meg 20% stb.), ha esés lesz!
Törölt felhasználó2009. 07. 26. 17:45
Kilátások a 31. Hétre
A 30.hétre prognosztizál emelkedő trend bekövetkezett, s tartósnak tűnik a 31. hétre is.
Persze mindig hangsúlyozni kell a válság jelenlétét, a nyári esetlegesen bekövetkező kedvezőtlen tényezők érvényre jutását, melyeknek a pillanatnyi állás szerint 20% alatti a valószínűsége.
A tőzsdén azonban soha és semmi nem zárható ki.
Az OTP vonatkozásában heti szinten várható a további emelkedés. Ezt alátámasztja a chart elemzés (új növekedő trend folytatódása), a nemzetközi szinten javuló viszonyok, s megerősíti a möbius-index is a long trendet.
Fólim mi lett veled?
A stilusod egyedi és utánouhatatlan,jó olvasni újra igazi színe vagy a forumnak!
Visszatérve az Otpre...a www.tozsdeklub.com oldalon érdekes véleményt írnak az Otpvel kapcsolatba érdekes.
Mit gondoltok miért hétvégén jelentik be a bankcsödöket...?
Mondjuk ugy indulna hétfö hogy hét bank csödbe ment.
Olyan felfüggesztös esést is láthatnánk attól tartok.
Meleg nap lesz hétfö...3700et mégegyszer biztos hogy megtámadjuk de hogy ott mi lesz azt nem tudom de sok jóra nem számitok.
Ne nekem legyen igazam és vigye át ahogy kell.!
OTP részvényesek ide!