Keresem,de egyelőre én sem találom.
No,a párbeszéd lényege,miután felvázolták,hogy hová mennek a különböző a tagállamok nemzetiségei:
-És ki marad a Szovjetunóban?
-Szerintem a zs.........
Mielőtt bárki feljelentene,ez sem rasszizmus,ez egy idézet egy Markos-Nádas kabaréból.
Off:
Persze, persze, számtalan ilyen történet van (nekem is) de remélem nem kezdi el most mindenki sorolni az igaz, vagy a csak innen-onnan hallot történeteit.
De a a rasszistáknak a teljesség igénye miatt érdemes lenne talán elolvasniuk ezt a kis irónikus cikket a "magyarbűnözésről", tanulságos!
És a vagyonellenőrzés csak az ügy után kezdődött. Nagyon érdekes.
Ez csak zárójelbe a témához. Nem szabad említeni, de van cigánybűnözés, még akkor is, ha ez itthon már tabu téma és nekünk kell befogni a pofánk. A vicc az, hogy néhány "kisebbségi vezető" is elismeri ennek a tényét, csak nekünk tabu.
Na ennyit erről. OFF vége.
Inkább az OTP érdekel. :)
vegulis azt kell levonni hogy bizonyo ertelemben igaza van
megpedig azert mert ha te ilyen emelkedes mellett shortban annyit tudtal nyerni hogy kitelik belole egy balatoni nyaralas a csaladadl akkor ahhoz kurva nagy mennyiseg kellett
namost erre ket dolgot tudok mondani
1. szerencsed volt orulj neki hogy most a nyerobol nyaralni mesz legkozelebb meg az ekkora mennyisegnel egy ilyen buko viszi mondjuk a hazadat vagy a kocsit
2. ekkora mennyisegnel a trenddel helyes iranyba allva fele ennyi gorcsolessel adriai nyaralast is nyertel volna...
persze ez csak egy objektiv velemeny, a vita elozmenyet nem ismerem igy nem ahhoz szolok hozza
"megnézném hány "tiszetsséges magyar" menne ki bagóért 40 fokban gyümölcsötszedni, napi 8-10-12 órára... "
Hááá kérem szépen itt a gyümölcsösökben/szőlőkben...
(Soltvadkert-Kiskőrös-Tabdi) a napszám 4000-4500 Ft/nap... reggel 7-tol este 6-ig, netto zsebbe...400 Ft/óra...avagy netto ~9000 Ft/hó, ha minden
munkanapra lenne melo, de NINCS...
Leginkább az 50 fölötti magyarok vállalják...
A fiatalabbja inkább felmegy pestre gürizni valamit,
mert ott többet kap, cirka 50%-al...és biztosabban.
igazad van, de én lettem megszólítva így majd a moderátor eldönti szerinte az volt vagy sem... le kell menni vidékre, nyitott szemmel járni az országban, döbbenetes mi van vidéken.
OTP részvényesek ide!