igen :)
en lattam azt a filmet :) latabar csak rontott rajta de a lenyeg az aruboseg votl hogy a kommunizmus termel es nem elhet puszta aruhiannyal megolni :)
hat a kapitalizmust meg ez fogja megolni
a tultermeles :)
Nem mert ő is be akar vásárolni, azért írja, amit ír.
Azzal egészíteném ki, hogy ha kialakul is a trend, nem biztos , hogy hosszű életú lesz.
A válság nem múlt el, a magyaroknál meg örökös jelenség.
Ha három fehér katonát szeretnétek látni akkor: OTP napos bontásban. 2009. március 19-20-23.
Árfolyam 1600-2050-ig. De a vételi jelzés pl. MACD-n már 1600-nál megvolt.
Nem vettem, én nem kamikazezom. Tegnap vettem Telekomot 585-ön (9000db-ot, ha épp tudni akarod). Naposon adott vételi jelzést.
Az OTP-t egyébként az órás chart alapján 3100 körül már meg lehetett venni (jelzett). De én órás alapján csak ritkán kereskedek. Most kicsit sajnálom, hogy nem vettem, mert vártam 3320-ig. Ott dobtam volna tegnap (vagy 3300-on).
Hát ezaz.
Én nem azt mondom, hogy egy elemző nem végezheti jól a munkáját. 1-1 célár meghatározás még akár reális is lehet, sőt az illető talán ésszerűen alá is tudja támasztani az állításait.
Azt sem állítom, hogy nem változhatnak a piaci körülmények. De amikor egyik alkalommal egy elemző cég megállapít 6-7ezer körüli célárat, majd rá 1-2 héttel megfelezi azt (!!!), akkor megkérdőjelezném az előző célár kialakítását is.
Morganék messze laknak, s a maguk hülyeségéből indulnak ki.
Az én hülyeségem komplexszebb, mint egyszerű charttechnika.
Tartalmazza pl. a ráfos bankot is, amely tegnap 4%-ot ment, s mai s zöldellik.
Vártam három megerősítésre (a harmadik kakukkra).
Charttechnikailag is indokolt a trendváltás
Bizonyos trend - és moentumindexek is pozitív jelzést adnak.
OTP részvényesek ide!