Nem kár bukóban dobni. Sőt! Be kell shortolni, még most amíg valóban csak ereszkedik...nem kéne megvárni az első nagyobb leöntést. Na mindegy, én bux-hati shortban vagyok már hetek óta...sokkal jobb mint egész nap a gép előtt görnyedni nyáron a nagy semmiért. Ma pl kitekertem Szentendrére és közben még a nyerőm is nőtt. :-D
Mint pl: link a kommentek a legjobbek!:-.)
pölö:
Pyki
2009. július 7. 11:21 · 82
Már pluszban vagyok emlékeztek már tegnep megírtam 3850 ig nincs megállás
"Az OTP valódi értéke 5500 körül van. 3000 alá már csak akkor fog benézni, ha megmászta a következő lokális csúcsot ami 14 575 körül van. A törvényszerűségeket nem lehet megerőszakolni. Aki kaszálni akar az vegyen!"
Na, akkor most...
Sziasztoook !!...:)....én csak azt mondom.....lesz még 2x-es "Kékes-tető"addddig csak mozika 5.1-ben:Türelem.Adddig is mindenkinek jó kereskedést......de okosan!
..abból a szempontból veszélyes lehet a szitu, ha mindenki hirtelen nagy esésekkel várja a korrekciót....aztán a valóságban meg sunyi módon szép lassan le ad magáról 1-2%-ot....úgy napon belül valóban nem rémisztő az esés mértéke..mindenesetre augusztus végére - szeptember végére meg kell lenni a korrekciónak...
Javítsatok ki, ha tévednék, de senkinek nem tűnt fel, hogy -nagy- forgalom csak akkor van amikor a papír értéke zuhan? Tehát shortolni szabad(na) minden mást csak messziről nézni.
Ugyanez igaz a BUX0912-re is amiben nekem pozim is van.
OTP részvényesek ide!