Kedvező beszállási pontként az 1400–1800 forintos tartományt jelölték meg a Cashline elemzői. VG. -persze ,persze hogy kedvező,vajon mennyi idő alatt jöttek erre rá?:-)))))
én ugy gondolom h amig nem jőn ki valami nagyon rossz hír addig a korábbi mélypont megfogja tartani és akár még emelkedhet is ahogy az elemzök látják a 3. negyedévre jöhet el az ujab lokális mélypont ez ugy szeptemberre tehető amikor már forgalom is lesz
Törölt felhasználó2009. 07. 07. 19:11
Az Ersténél van rá lehetőség, de minden egyes elmozdulás a másik irányba pénzbe kerül,
pl, ha az OTI holnap mondjuk -1, az napon túl -5.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik cégnél van lehetőség a napon túli shortolásra, és mik a feltételei vagy költségei.
A kbc -nél tudtommal csak napon belül lehet. Vagy tévedek?
Én erstés vagyok.
Hát zozo a 3320-as vétel bátor dolognak tűnik szerintem. De ki tudja. Én nem tudom ki mit néz, de a DAX, a DJ stb gyönyörű fej váll formát rajzolt amit törnek. Nem a legbiztatóbb folytatás. Na de napközben már megkaptam, hogy örülök neki? Ez nem öröm kérdése, ez tőzsde. Gondolom mindenki azért van itt, hogy pénzt keressen, vagy tanuljon. A döntést mindenki maga hozza meg. Sok sikert kívánok Neked!
OTP részvényesek ide!