Looserke, figyelj! Úgy látom csak Te érted (de azért nem teljesen) mivel tényleg szivornyáztam egy kis somlói fröccsöt - és ez valóban jó anyag... De nem beszélek félre, csak sokan azt hiszik, full kezdő vagyok, és jövök itt a 8200 Ft-os árral... Hmm... Ez egy határidős baráti ár lett volna privibe, de látom senkit nem érdekelt, inkább mások is csak söröznének! (persze éhes disznó makkal álmodik - és fordítva: éhes makkal disznókat álmodsz, de most nem ez a lényeg...) Valójában ezt a pakkot egybe odaadnám ennyiért, és nem is kell visszaadni! Tehát fogjátok föl, hogy ez egy OTP1112-es ár! Dupláját kereshetnék rajta a nagyokosok, de látod: kiröhögnek...
hát nem értem azt, hogy szerinted ha bárki tud mondjuk 3400-ért venni, akkor miért venné meg tőled mondjuk 3500-ért....vagy fordítva, ha el tudod adni 3400-ért, miért adnád oda valakinek 3300-ért..
Kicsit korán a napos chart alapján, várhattam volna az erős vételi jelre, amikor jön fel a túladottból, de kell egy kis izgalom, mert mozizni nem szeretek.
OTP részvényesek ide!