Lassuk a chartjaid pajtas: Bitcoin, ultra buko... MOL Oboa, majdnem bejott... EURHUF nagyon ul(t), igaz a masik iranyba... Moderna, azt is nagyon elkaptad... Miert csinalsz magadbol bohocot szuntelen? Jo ez neked, de most komolyan? Jo, azert ne legyunk igazsagtalanok, a MOL- ban most azert fogtal 300 pontot! Belealltal te mar mindenkibe, legyen az Hathor, SPQR, mongol, casual, bela, maci a teljesseg igenye nelkul...van baj a toronyban, nem kicsi! Szep estet chartkiraly!
Long! A keresztényi értékeket követni és gyakorolni is kellene, nem pedig csak írni róla! Kár, hogy nem olvastam vissza a hozzászólásokat mielőtt visszajöttem volna. Mindenesetre addig én sem leszek itt aktív, amíg ilyen itt a légkör. Tényleg kér ezért a topikért. További sok sikert!
Az nem szakadt be.. De hogy nagyobb legyen az örömöd azt is belátom hogy 1850 nél hetes chárton az aranyra mondtam 1950-t. Felment 1874 talán aztán beesett .. eléggé.. Hát nem jött be .. ilyen is van ... Remélem boldog vagy .....:-)))
Ideje is volt kollega... Amióta figyelmeztettél 7800 körül hogy átvernek a Richterrel saját magadat “ hoztad helyzetbe” Egy élmény volt.. Próbàlj a szűk ösvényen járni..
Szóltam minden brokkencsnek.., Jobb ha elhagyja a terápiát mert itt sok babér nem terem Nekik.. annyi sok topic van még.. Nem kell sorba állni önként lofaxért.. Lassan jövök a tömjénezéssel by Mol hogy útat mutatsak a brokkancdoknak hogy egyenesen is lehet pénzt keresni..
Ott a valasz Andy broker kolleganal! Masszivan lemarado Canopy vagy Tilray viszonyitva. Ma este zaras utan jelent a Tilray, ha jo lesz, valoszinuleg azt is megtepik, meg ezt is...egyre tobb helyen pusmogjak az egyre szelesebb legalizaciot, ez hajthatja fel az arat.
Sztem valamikor lesz évközben egy Fed bejelentés, hogy megváltoztatják az eszközvásárlás összetételét és elkezdik kiegyenesíteni a hozamgörbét. Meglepne, ha hagynák elszállni a hosszú hozamokat. Talán ez a lépés lehetne az, ami beindítana egy új arany bull-t...
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..