Nem csinos dolog ez, szerintem teged is elo lehet(ne) venni a MOL oboa chart okan, ugye? A 330-as EURHUF viziodert szintugy...emberek vagyunk es tevedhetunk, de ezt mindeb egyes alkalommal a masik orra ala dorgolni nem szep...
szerintem megbocsájt ha kinyilvánítom (hiszen nem kell mindenben minden fórumosnak egyet érteni) hogy: sok hasznos grafikont látok ami előremutató, több szenáriós kimeneteleket vetít ki, DE valamiért az ő grafikonjai nekem full ilyen utólagos karikázgatások. de az adott pillanatban szerintem nem közöl - számomra - túl hasznos dolgot. és akkor ami ennek meg ellentmond hogy egy időbe sorra nyerte az OTP zárótippeket... szóval valamire rálát amire mi nem. vagy valahol ott ül, ahol mi nem :) de biztos nem grafikonelemzésből csinálta az OTP tippjeit annó :)
nézzük mit írtam 1 hónapja a mOlra pld.. " longforever 2021. 01. 08. 09:27Előzmény: #46790 TitusPullo#4679 1innen a piros négyzetből jönnie kell egy 200-300 pontos korrekciónak.....ha nagyobb lesz a korrekció akkor irány 2000 alá.......ha viszont a jobb oldali zöld zászlót csinálják akkor nem kell erőltetni a shortot...inkább a longot. https://invst.ly/tdyb6 " Lehet értékelni.....
nem úgy szegény Zöldbéla .........azóta messze elkerüli a topicot.....lassan át kell fáradjak a Mol topicba hogy átbeszéljem a meglátásait...... Örülni fog Nekem azt hiszem......
én már kiszálltam belőle........be is írtam a ricsi topicba hogy miért.... korrekció után akartam visszaszállni eredetileg, de ha megy a minta szerint akkor shortal is szeretnék 1500-2000 pontot keresni májusig.....meglátjuk....
long: brutális a richtered :D naposon hetesen még nyoma sincs divergenciának... óráson van egy böffenetnyi. ez alapján ebben még mindig lehet erő :) irígykedem hogy eltaláltad :)
használjuk ki ezeket a napokat a következő nagy hullám kiépítésére. Közben röhögjünk nagyokat: A tőzsdeügynök az Istennel beszélget - Tőzsdeügynök: Mi neked egy millió év? - Isten: Egy pillanat. - Tőzsdeügynök: Mi neked egymillió dollár? - Isten: Semmiség - Tőzsdeügynök: Kaphatok egymillió dollárt? - Isten: Egy pillanat
ez annyira dühítő mennyire hülyére van véve mindenki :D eddig ugye a vakcinaérkezéssel ment a vakítás - bár már akkor is lehetett tudni hogy nem lesz olyan nagy megváltás a vakcina... nagyjából mindenki tudta hogy a mutációk kifognak ezeken az elkapkodottan készült oltásokon.... és amitől forrongok hogy nem csak szóbaáll a világ Kínával, de nincs megszakítva vagy csökkentve nagyon a gazdasági kapcsolat. Semmi "megtorlás" hogy ezt okozták a világnak. Kikutatni se engedi a kormányuk a vírus eredetét (ez már gyanús)..... olyan szűrreálisan érzem magam most a világban, mintha egy filmben két barát közül az egyik leszúrja a másikat, majd a másik úgy tesz mintha meg se történt volna és megy tovább a barátság :D annyira agyrobbantó hogy na. bár.... amerikában sem volt túl nagy megtorlása 2008-nak :D mit is vártam. kövi bajkeverő ki lesz? Oroszország? melyik elég nagy még ahhoz hogy szart kavarjon... USA meg Kína megvolt.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..