Szerintem a légitársaságokra, utaztatással foglalkozó cégekre rá illik amit írsz. Csak az int óvatosságra, hogy jöhetnek még csődök, mert eddig mondjuk elvegetáltak, remélve a kilábalást, aztán egyszer csak nem megy tovább. De amelyik túléli, abban nagy szárnyalás lesz éven belül, szerintem. Figyelni kell a jelentéseket, ill. ha megindul, belevenni.
Akkumulátor --》lítium? Lassan követi a kínálat a keresletet és most épp túltermelés volt, viszont elektromos autó őrület van. Nem értek hozzá, csak ötlet, egy cikkben olvastam, de nem jártam utána (még).
Brainstorming: Mondjatok olyan potenciális értékteremtő ipart ami most lent van, neztem ma rezet aranyat repulest banyakat gyogyszert energiat. Nem lettem okosabb. Most azt mondom a mai kutatas utan hogy legiipar es utazas. Mast nem tudok.
akkor én is, meg még páran, akik az aranykerezstre hivatkozva megvették a vélt kitörést :D sebaj, ki kell ülni. szerintem a választás közelgésével megint megfújják felfelé! had legyen jó a cimbiknek, meg azoknak a szavazóknak akik a tőzsdei gazdagságuktól teszik függővé a szavazatuk hova-adását. :D merthogy gondolom ilyen is van.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..