Hát őszintén szólva index híreket én nem olvasok, komolytalannak tartom. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ez egy álhír lenne. Ha igaz, akkor az gyomrost fog jelenteni a Pfizernek. Talán meg is van a magyarázat a tavaly év végi árfolyam esésre. Lehet, eddig sikerült titokban tartani. Az azonban gyanús, hogy az index hozza elsőként. Megnéztem a cikket, és mellette elég komolytalan hírek is vannak. Pl., ha nem lépek az indexre, talán soha nem tudom meg, mi a legfrissebb hír Gwyneth Paltrow üzleti ügyeivel kapcsolatban.
Az biztos, hogy lesznek még ütésváltások. Kicsit a 60'-as évek űrversenyére emlékeztet a helyzet, mondjuk akkor a ruszkik nyertek. Technológiailag az az időszak azonban talán kiegyenlítettebb volt.
Az AIDS ellen hosszu evek ota nincs 100% gyogymod, a rak ellen evtizedek ota tart a kuzdelem...erdekes lett volna, ha szuk 1 ev alatt osszedobnak egy 100%-ig hatekony oltoanyagot! Bar, a 110%-os orosz vakcinat meg varom...
nem szép dolog ilyet mondani, mikor a világ előtt elsőbbségi szerződést kötöttek, tecc"ettek volna várni kicsit, mielőtt a fél országot beoltják. köszi a hírt
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..