Relax, nekem nem kell eladnod a Richtert:) Szivbol kivanom, hogy szakits egy ordas nagyot, csak elotte jojjon le egy picit...pszichologia es hullamvarakozas, semmi tobb.
Az Abvie-nek is? Tudod te mekkora cég az? Ráadásul USA cég. Az Esmyát EU-ban fúrták meg, USA-ba csak EU felfutás után akarták vinni. EU-ban nem volt nagy cégpartner. Vrylarnal pont fordítva van. USA-ban indult, ott futott fel. Az elejétől nagy cégek vannak benne, egymást vásárolják fel, miközben a Vraylar értékesítési jog egyre nagyobb cégekhez került. Az EU piaca pedig nem jelentős. Persze garancia csak a MÁP+-ra van, ha arra van egyáltalán.
Mi a garancia arra, hogy a gyogyszerlobbi nem tesz keresztbe ujra a Richternek?! Vekony jeg ez szerintem, mert a vilag legmocskosabb uzleterol beszelunk, amihez kepest a narko vagy a fegyverkereskedelem ovodascsoport... Mondom, nekem a 200-300 forint boven eleg, onnan mehet, amerre akar.Egy biztos, nalad azert erezni, hogy a pozi hatarozza meg a tudatot:)
OTP más történet, túlszaladt a realitásokon. Funda alapján közel sem ér annyit most az árf. szerintem. Ricsi viszont bevételek terén is tudta emelni a tétet 2020-ban. A jövő is biztató. OTP-nél idén még jöhet fekete leves, pl. a következő jelentésekkor, de a moratórium után is. szerintem a MOL is túlszaladt kicsit, de ha az olaj emelkedik tovább, az akkor egyensúlyba kerülhet ezen árfolyamszintek felett.
Lattad 14.500-on az OTP forgalmat? Ott sem carral gurigaztak... Ebben azert lehet SC is, nem csak intezmenyi bevasarlas, a short zaronal pedig jobb vevo nem nagyon letezik! Az ido majd mindent eldont, de azert egy 6-7%-os nap utan varnek egy kis megallot.
Én olyat soha nem tanácsolok senkinek a tőzsdén, de masszívan 10000 feletti árfolyamok is jöhetnek. A profit nagyon komoly részét hozza már most is a Vrylar, és profitban többszöröződést is okozhat, mert a royalty gyakorlatilag 100 % profit. RG hatóanyagot értékesít USA-ba, azon is van haszna, és az fedezi az itteni költségeket. A royalty-t a gyógyszer-értékesítési bevételek után kapja, amin viszont semmi költsége nincs, mert azt az amerikai partner végzi.
Amikor bevezették Amerikába a Vrylart, az akkori partner 1Mrd$/év bevétel maximumot becsült a felfutásra. A mostani 4 Mrd$/év bevételt prognosztizál, tudod te mit jelent az RG-nél ha megnégyszereződnek a royalty bevételek USA-ból?
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..