Azért nem semmi hogy 1 hónapja írtam hogy 4 Tscertinekannyi( bux mol otp ricsi) Eből 3 el is szállt. 1 hónap múlva megint stsrthoz állt a 4 ts certi. Megint 3 kiütöttek. Akkor is most is 1 maradt.. természetesen amelyik fundásan is , ta alapon is, speka alapon is repülnie kellett.A Ricsi. Szerintem Én fogom vissza a longot.:-)))
Az OTP konyverteke az 1300-as idokben 5000 forint korul forgott...szoval minden relativ:) Azert tobb szervizes is bedolt, ezek alapjan lehetett jogos a felelem RIG eseteben is. Mondjuk ez a te asztalod, en csak futolag ismerem oket:)
Azt olajár esése. De legfőképpen az, hogy a nagy amcsi olajcégek a fracking felé fordultak és hanyagolták a tengeri kitermelést. RIG viszont tengeri olajfúró telepek üzemeltetésével foglalkozik...a spekuláció alapja az, hogy Biden visszaszorítja a frackinget, mert az környezetileg káros, így viszont a nagy olajosok figyelme a tengeri kitermelés felé fordulhat. Szerintem érdemes RIG-et megpróbálni, no nem egy ház árával, mert azért erősen spekulatív cég...
RIG mellett azért a 18 usd-s book value erősen szól. Még, ha a legrosszabb forgatókönyv is lenne, hogy csődbe megy akkor is a reorganizáció után van esélye a további létre. Úgy hogy a részvényesi érték se sérüljön nagyon...én persze a csődöt egyelőre kizárom, hiába jönnek néha cikkek...
RIG egy atkozott orosz rulett, 60 centen jottek a csodvedelmi hirek, mindenkivel eldobattak...aztan jol megszopattak mindenkit, nincs ra jobb szo! USA legitarsasagokat nezegetem, American Airlines 13 USD korul mar gondolkodos...ahogy EUR vetel kezdesek 358 aljan!
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..