Ezt mondjuk nem ertettem hogy egy komoly indikatorokkal dolgozo tozsdes hogy tolhat all int 2600n. Semmi diverzifikacio semmi fokozoatossag, amik ugye strat alapelvek.
Mit fordítsak le? :) A hígításnak nem, hogy nem vagyok híve, sőt egyenesen bűnnek tartom! Veszteséges üzletbe (még ha átmeneti is) nem ölök további pénzeket (ráadásul minden tőzsdére vihető pénzem a MOL-ban volt). 1501-tól a MOL igen jó vétel volt (nekem meg van belőle elég)! :D
Zellereva mas teszta, egyebekben kva jol csinalja, filleres kereskedo, jol nyomja. Hathorral es a barataival volt 2 kva jo evuk reggel megbeszeltek mit tolnak meg es este vagy ket harom nap mulva kaszaltak. Iszonyat jol toltak
Mondjuk szegény Béla még erre sem volt képes a Molban.. hogy feleáron hígitson.. a karikái vagy s pénztárcája nem engedték.. lényeg hogy pörögjön a napi pf fórumokon.
Azért ne legyen Casual meg Zöldbéla a tőzsde ásza... Vagy ha igen akkor tessék Zellerévát is dicsérni... mert a logika igyanaz.. végigvenni az esést abban a reményben hogy mindig lesz magasabb árfolyam funda ide vagy oda..:-)))
Kérdezd meg casualt a molban el tudod kapni, a vilag legnagyobb shortosa volt, betette kb masfel eve h csak long, minden szaros eset megvett, longgal osszementek mert vegigvette a mol esest, azota sztem egy kisebb vagyont ert el a kiforditott zokni aggyal.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..