nem véletlenül állt le és nem (csak) azért mert olyan vacak ...sztem kim elvtárs időzítetett egy kis támadást az EU bankrendszere, kártyaforgalom elszámolói ellen, megspékelve halom vírusos levéllel szándékosan kapcsolhatták le a szervereket másokkal pl k és h (?) is a rendszereket blokkolva a szervezett támadást ...szvsz
Már 5 éve is szat volt mikor nagy mozgás volt a tőzsdén lefagyott vagy no belépés. Nyugdíjasok kereskedési rendszere.Azóta kipróbáltam a KBC EQUITAS-t és a DEGIRO.HU-t .Fényévre előrébb járnak. Degiro-nal tettem le a voksom.
Képzelem milyen nagy erőkkel dolgoznak rajta....gondolom a kutya sincs bent dec. 26-án este....csak már megint mitől kúródott el....délután még simán működött......gondolom holnap reggel sem fog működni.
Még nincs is munkanap és máris összeszarta magát az OTP Direkt!http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/otp_ugyfelek_figyelem_problemara_figyelmeztet_a_bank.653714.html A röhej csak az, hogy délután még hibátlanul működött.
Beléptem és -98% ot mutat a számlaegyenleg majdnem szívinfarktust kaptam. Minden -100% a beragadt TWDInwest na az persze 10 Forinton áll. Vicc. Reggel óta nem lehet kereskedni
Visszatérően így van minden hónap 4-én. A "korszerű" rendszer nem bírja a megnövekedett forgalmat. Ez pedig minden hónapban meglepetésként éri az OTP-t. Nagyjából úgy, mint a decemberi hó a Közútkezelőt!)))
Törölt felhasználó2017. 12. 04. 09:57
2017.12.04. én 09:21-nél megállt a diretbroker. Nem frissül. Felháborítónak tartom
Baxd ki mekkora fax vagyok!Rájöttem én baxtam el.Tegnap óraidőt frissitettem a gépen és véletlenül elállitottam a napot december 31-re.Most már jó minden tudok adni venni.A hiba bennem van!Bocs a kirohanásért. :-)
és még egy 128 GB-s mSATA is van benne.....sima SSD-n van az op rendszer, msata-ra megy a gyorsmentés, hogy az SSD-t ne terheljem....HDD az egyéb tárolásra
A win 10 jelenleg naprakész ,használd nyugodtan! A tabletet meg kicseleztem,kivettem a képernyőzárat és 30 percig nem sötétül el a képernyő és így nem dob ki a rendszer!Régen 10 percenként be kellett jelentkeznem!
OTP Direktbroker problémák