Amennyiben tényleg csak a hardware a probléma akkor nem értem. Azt viszonylag gyorsan meg lehetne oldani némi invesztícióval. Ha software gond van, akkor persze évek is elmúlhatnak mire újraírják a problémás részeket.
a vezetőcsere már megvolt. Csányi fia, csányi Péter az informatikai vezető pár hónapja.....azóta se lett jobb a rendszer.....minden hétvégén rendszerfejlesztést írnak a belépskor a honlapon, de sajnos itt a hardware-s háttér túl gyenge, nem bírja a terhelést
Köszönöm a tippeket. Megnézem magamnak őket. Befektetésre természetesen a Random és az Equitas alap. Mezei számlavezetésre rossz tapasztalatom volt az Erstével és az Unicredittel. Az OTP-vel idáig többé-kevésbé elégedett voltam. Kellene egy vezetőcsere az informatika élén! (Tudom, hogy illúzió!)
Igazad van, de a netbank egyébként szerintem kifejezetten jó. (Persze ha működik.) A mobilos NFC-s fizetés is remekül megy. Szóval úgy általánosságban nem olyan rossz az OTP. Csak sajnos egyre megbízhatatlanabb a rendszerük. :(
Az internetbank sem működik. Igazából én egy elég türelmes ember vagyok, de most már majdnem minden héten van valamilyen probléma. Előbb-utóbb elszakad a cérna. A részvényárfolyam és a szolgáltatási minőség között semmilyen kapcsolat nincs sajnos. :(
valami hihetetlen milyen bénázás megy!!! komolyan elgondolkodtam, hogy tiplizek az otp-től. kritikán aluli a rendszer stabilitása, vagy inkább instabilitása
Ollózás a 6:30-as Csányi interjúból : A technológiai fejlesztéseket szektoron belül, saját bázison, ifjú szakemberekkel oldja meg. A technológiai versenyben az OTP-t a régió élvonalában tartják számon. Hol itt a probléma? :((((((((((
OTP Direktbroker problémák