Latszik egy enyhe emelkedo alj. En mondjuk azt hittem ma raketa lesz de latszolag nagy a vita es egyre nagyobb lesz a nem egyett ertes ugy h sztem most fel lesz de a kovinel mar lehet panikba torkollik majd az eses... OTP nem tudom holnap hanyan fognak kiugrani belole lehet elkene adni nyitoban aztan vissza venni par ora mulva amig amik emelkednek en sztem erdemes lehet tartani amig vissza korrigalnak amik egy biztonsagosabb szintre...
OTP BBQ
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.