Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
1.4 PRÉMIUM KATEGÓRIA
Az egyszerűsödő cégstruktúra biztosítja, hogy a Társaság a BÉT prémium kategória elvárásainak
megfelelően negyedévente hozzon nyilvánosságra a gazdálkodásáról szóló pénzügyi adatokat, lehetővé téve
ezzel, hogy az üzleti folyamatokról rendszeres ELEMZÉS készüljön, elősegítve a Delta részvények BÉT
Standard kategóriából - BÉT Prémium kategóriába való átsorolását, és az alapkezelőkkel, mint
intézményi befektetőkkel való rendszeres kommunikációt.
Épp tegnap is írtam . Itt is olyan irányított a kereskedés mint Opusnál. Ennek egy bizonyítéka van. Sokan köpni-nyelni nem tudnak majd. EZ EGY BEFEKTETÉS !!!!!!!!!!!!!
A versenypiaci, azaz a nem közbeszerzésből származó bevételeket folyamatosan igyekszik
növelni a Társaság. A meglévő autóipari ügyfelek – mint az Audi és a Bosch Csoport – körébe új
partnerként érkezett a BMW, ahova az első megrendeléseket már teljesítette is a Társaság.
én is remélem, mert az elmúlt közel 5 év az tény, azt már nem adja vissza senki, azt a sok szenvedést, ima ment ma is...amúgy meg ide nagy pozitiv meglepetés kéne, váratlan jó....
Pénz beszél- kutyák ugatnak. :-) Van akinek csak arra telik,részvényre nincs pénze. ISMERETLEN emberek nem érdekelnek. DELTA BRUTÁL JÓ LESZ, csak az idő kérdéses. EZ BEFEKTETÉS !!!!!!!!! Szép időszak elé nézünk !!!!!!!
Törölt felhasználó2024. 03. 28. 09:24
Manopi le szokta írni azt is h szar, most is írta mocskos játék pl
Jó úton, terv szerinti pályán halad a Társaság a növekedési céljainak elérésében.
Az üzleti év első félévében a Delta Technologies Nyrt. konszolidált szintű árbevétele
17,249 mrd forint volt, ami 57,62%-kal haladta meg az előző üzleti év azonos
időszakában elért árbevételt. Az időarányosan az árbevétel a teljes üzleti évre tervezett
29,562 mrd forintnak mintegy 58,35%-a. A szezonalitási hatások figyelembevételével az
árbevétel az üzleti év végére várhatóan a tervezett szint körül fog alakulni.
A működési költségek az üzleti év első felében elérték a 15,229 mrd forintot, ami az előző
féléves jelentésben bemutatott 10,766 mrd forintot 43,46%-kal haladtra meg.
Már jó ideje figyelem a "munkásságát"Mindig fel tud viditani a gátlástalan nagyotmondásával. A topic cimével ellentétben egy öszinte megnyilvánulása nem volt amióta követem a topicot.:))Hatalmas a figura.:)))
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)