Van határa a szabad vélemény nyilvánításnak, még a demokráciában is. Szerintem ezt átlépték. Csodálkozom, hogy a portfolio ezt hagyja. Terroristák mellett tüntikézni sem lehet.
vmi csoda folytán, ha nem 'fakenews' lenne(?), lehet azért volt olyan ideges izé, mert szólt neki az fszb (vagy a kínaiak(?)...véletlenül ne a pityun poharát vegye el pezsgőzésnél mert neki még nem jött el az ideje...☺ ? szvsz
Attól még hogy valami régi, nem jelenti azt automatikusan hogy értékes is. :) Ott van az eredeti Ford Modell AA teherautó. Jó állapotút már 15-20 ezer euró környékén ki lehet fogni aukciókon. Akkor most viszonyítsd ehhez az egymillió példányszámban gyártott licencelt szovjet másolatot. :) Már csak az a kérdés jócskán ront az értékén, hogy miért vennél egy másolatot, ha 15 ezer euróért vehetsz eredetit? :)
Igen, néztem már, és nem is értem, veterán autó, többet érhet jó állapotban mint egy új, erre itt elcseszik. berlini: Volt fenn valahol pár hete egy chart a tüzérségi erőről, folyamatosan szűkült a két oldal lőszerfelhasználása, és a trend valahová ide novemberre tette a fordulót, amikor is az ukránok ebben is átveszik a dominanciát. Sajnos É-Koreából a becslések szerint kb. 350 000 lőszer tart épp Oroszországba, így a természetes trendbe ez bekavarhat, és egy időre boríthatja a projekciót.
Ez igy igaz. lehet még 6-8 ezer 50 -60 éves tankjuk raktáron, amit bevethetnek némi javitás után. Arra alkalmasak, hogy beássák őket és mobil tüzérségként alkalmazzák az ukrán támadások megállitására. De biztató hirnek tartom, hogy a napokban már volt olyan időszak, ahol az ukránok 24 óra alatt több tüzérségi lövedéket használtak fel mint az oroszok. Remélem, hogy ez egy trendforduló.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik