Most csak azt nem tudom, hogy az oroszok vajon tényleg ennyire gyengén állnak lőszerrel és fegyverzettel vagy ez most csak a nagy altatás, kifárasztják az ukránokat, kivárják, míg már a fegyver utánpótlás az ukránok részére nyugatról elapad - állítólag a nyugat felajánlható fegyverzete is egyre szűkösebb - és miután ez megtörtént, na majd akkor veszik elő az igazi technikát és esetleg meg sem állnak a német határig... Számomra ugyanis szinte elképzelhetetlen - ugyanakkor nagyon örömteli lenne -, hogy putin ennyire nem jól mérte fel a helyzetet az elejétől fogva.... ha a valós helyzet az, ami most zajlik, tehát, hogy lassan második VH-s technikát kell kukáznia a naaaagy orosz hadseregnek, akkor putin annyira vészesen leszerepel 20 év uralkodás után, hogy az hihetetlen. Oroszország a világ leggazdagabb országa lehetne (mi több, azt mondom, kellene, hogy legyen), ezzel szemben második VH technikát kényszerül lassan felvonultatni? A világ legnagyobb országa, óriási nyersanyag készleteken ül, 150 milliós lakosság mindehhez és az oroszok nem hülyék... csak hát ugye az örökös elnyomó, nem demokratikus, autokrata politika és bizonyára a "jól van az úgy is" hozzáállas konzerválta a régi állapotokat. Az innovatív emberek általában elmenekültek az országból, meg persze el is üldözték őket. Putin 20 év után sem tud felmutatni igazan semmit, egy siralom. Szóval putinnak leginkább szerintem ezt lehet a szemére vetni és akik most az oroszok seggét nyalják, azok szerintem ezt nem képesek észrevenni. Amit fejlesztett az elmúlt 20 évben, az a haditechnika, még több, még hatékonyabb fegyver - bár lehet, hogy csak kirakat volt az egész, ha most semmi nem kerül bevetésre?? -, de mindezen szuper fegyverek sem működnek nyugati technológia felhasználása nélkül. Egy rohadt gázturbinát sem tudtak maguk fejleszteni, kell a német technológia, mert nélküle leáll az, ami az ország egyik legfőbb bevételi forrása. Egy vicc az egész helyzet és számomra putin maga is. A hagyatéka az lesz, hogy az országát visszaveti évtizedekre. Remélem, hogy utána nem valami hasonló fog jönni, bár sajnos valószínűleg mégis, az ország viszi tovább majd a hagyományokat, minden értelemben....
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik