mondja már meg valaki mire jó ez az egész?
forgalmaztak eddig max. 2 millió forintot... és akkor mi van?
felnyomják 20000 forintig... és akkor mi van?
ki fogja ezt a f@st megvenni a tulajtól úgy hogy témyleges forgalom mellett tényleg kereshessen rajta?
Én poénból beleraktam egy kis játékkpénzt, 20-25 db-ot mertem csak venni,de már ezen is szép hozam van.
Többet nem mertem bevállalni ebből a fostalicskából:-))
Még tegnap nyúltam bele,végigizgulva a tegnapi napot,nehogy összeomoljon,de már nyugodt vagyok 20 %-os profit már van.Karácsonyi ajándékra félreteszem a nyerőt,de várok még holnapig az eladással.de azért figyelem folyamatosan:-)
Te is belevettél anna Drága? :-)
Nagyon kicsi a közkézhányad,szvsz. odateszik ahová akarják.Szerintem kisbüfi még nem vett bel nagyon,így könnyen mehet pár napig limittel.
Tegnap is csak 150 db körül volt a forgalma,azelőtt 60-70 db,a mai nap kimagaslik a forgalommal az 1000 db-bal! :-) 10 000 Ft-ig alig van bent eladó a könyvben! :)))ez nayon durva!
Az az 1 millió db-os eladás a könyvben, az komoly? nem tudtam figyelni akkor,mert munka volt közben...
köszi a választ.
A közkézhányad pár ezer db, így tényleg akár égig nőhet a fa! :-)) Én azért óvatos vagyok nagyon vele,ennyinél többet nem mertem,merek belerakni...
Őrmester részvényesek ide