Csak annyit fűznék hozzá, hogy beadtunk egy javaslatot a rv felszorzasra egy volt kgy- n. Az ott ülő vezetőség, tanácsadóstul ," szakértőkkel" együtt bólogatott, hogy jó ötlet. Összeszedtem a szükséges mennyiséget, amivel be lehetett terjeszteni, majd a kgy-n leszavazták egyöntetűen, azzal az indokkal, hogy sokba kerül nekik, és amúgy sem várható ettől, hogy jobban lehet kereskedni a rv- nyel. Ezután már nem bíztam többé abban, hogy ezeknek számítanának a befektetők érdekei, úgyhogy hatalmas bukóval eldtam az összeset.
És mi van akkor, ha itt is csak annyi történik, hogy próbálják levinni a 180 és 360 napos mozgót, mert mennek el a tőzsdéről mint a kulcs? Igazából ezek sem igazán élvezik a tőzsde által adott lehetőségeket...bár gondolom itt inkább az a lényeg, hogy nyilvános maradjon a cég, nehogy lecsapjon rá egy NER-es sunyiba, gondolom így lenne viszhangja... De továbbra sem értem miért vannak tőzsdén, ha nem ezért
Szarni bele az akármilyen jó eredménybe, ha a papír gyakorlatilag teljesen érdekelen és nincs benne minimális kereskedés sem!! Csak a maradék szartól szabaduljak már akár 30-40 százalék veszteséggel is, többé a környékére sem megyek, legalábbis amíg ez a hali nevezetű benne van!!!! Nutex total üres tevékenység nélküli, mégis 100 millás forgalmak hetek óta, és óriási emelkedés! Hogy a picsába lehetséges ez??? Ja, hogy ez a mutyi magyar tőzsde!!
"A Társaság a számos negatív makrogazdasági kihívással sikeresen vette fel a harcot, mely aszámaiban is tetten érhető. Az előző év azonos időszakához képest az árbevétel közel 18%-al növekedett, illetve a Társaság nettó átfogó eredményessége is 70%-os növekedést mutat, mely az előző év azonos időszakában elért eredményhez képest jelentős javulás. Mindez annak köszönhető, hogy a Társaság nagy figyelmet fordít a költségtakarékosságra és a versenyképesebb szolgáltatási árakelérésére, illetve a hosszú távú költségracionalizálásra. " 2.5M részvény
Őrmester részvényesek ide