elég tragikus a helyzet -szárazság van-különleges meleg-is még a természet is-mintha ellenünk lenne nemcsak orbánfidesz-pláne a külföld-nyugat mindig is
örmester nem neres az biztos-aztán lehet-neres lesz-mert mást nem tehetnek eladják.maffiafidesz bármit elérhet-ezek csak egytől félnek millioan az utcán és elkergetik őket.de ilyen nem lesz-nem valószinű.orbán visszajön az ablakon ha kirugják az ajton és akkor is ha agyonverik.lásd papa
Én nem vagyok elkápráztatva a Bét-tel..😇 RG szépen hozza magát, de régen a jótépé nyomában kellene járnia..😉 Nyesz-es lendület büfi jegyekbe vagyok szerelmetes...
M E G H Í V ÓAz ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaságszékhelye: H-1142 Budapest, Ógyalla tér 8-9.Igazgatóságarendkívüli Közgyűlésthív össze2024. szeptember 10.-én (tizedikén) 13:00 órára.A Közgyűlés helye: A Társaság székelye: H-1142 Budapest, Ógyalla tér 8-9.A regisztráció időpontja és helye: 2024. szeptember 10. 12:00 óra a Közgyűlés helyén. A Közgyűlés napirendi pontjai: -1. Igazgatósági tag(ok) mandátumának meghosszabbítása és új igazgatósági tag(ok) választása -2. Igazgatósági tag(ok) díjazásának megállapítása -3. Felügyelő bizottsági tag(ok) mandátumának meghosszabbítása és új felügyelő bizottsági tag(ok) választása -4. Felügyelő bizottsági tag(ok) díjazásának megállapítása5. Egyebek.. Chart? https://kepkuldes.com/image/TNgiw3
Pedig olyan szépen megindult a napokban🙂 Hali mindig bedugaszolja a kijáratokat😏 Ha mondjuk 10K-val beáll egy szintre azt már Senkinek nincs kedve megvenni...
Őrmester részvényesek ide