De nem ugyanaz a gárda, nem ugyanaz a technikai háttér, nem ugyanaz a tananyag és nem ugyanaz a diploma. Ennek fényében gondold át, továbbá még ajánlom olvasásra a linkemet 3 hsz-el korábbról Sólyom László értékelésével.
Szerintem eléggé el vagy tévedve.Ugyanahhoz a tudáshoz nem juthatnak hozzá, mert pl amerikai képzéshez és tudáshoz nem. (plusz az összes amerikai vagy amerikai /magyar szakember és tudós elmegy a kapcsolataival együtt. Pl az országba érkezö, EU kutatási támogatások 18%-a kiesik.) Az új szabálynak nem lehet megfelelni, semmilyen egyetem sem fog tudni amerikai képzést folytatni, és amerikai diplomát kiadni.
És az kinek jó, hogy ezentúl, az amerikai diplomát adó amerikai egyetem majd nem adhat ki diplomát magyarországon?
A CEU nem adott ki eddig sem magyar diplomát. Tehát mi az ami "maradhat a régiben?"
És az kinek jó, hogy Magyarország lesz arról hírhedt a világban, hogy de facto elüldöz/bezár egy egyetemet?
Hogy milyen céllal hozták, azt itt fejtik ki kicsit bövebben: link
Nem emlékszem, hogy bárki kérdezte volna :) Diszkriminatív, Pl mert különbséget tesz EU-n belüli és kívüli egyetem között.Nem tud megfelelni, pl mert államközi egyezményt nem tud kötni. De Sólyom László valószínüleg hitelesebben tud érvelni neked : link
Törölt felhasználó2017. 05. 06. 09:13
péntek, 17:19
orbán adolf: Mein Kampf......
ez a lényeg ugyhogy válasszák ujra és az országnak kapúto
"Beszélj nyíltan, és válaszold meg te a sugallmazó kérdésedet : "Miért volt annyra fontos sorosnak a lex ceuja hatályon kívül helyezésének megakadályozása, hogy két csicskáját is elküldte az instrukcióival és a levelével a miniszterhez és a miniszterelnökhöz?" Kérlek, oszd meg velünk, szerinted miért volt olyan fontos?"
"Hangsúlyozta, hogy a CEU mindig is jogszerűen működött, arról pedig nem az egyetem tehet, hogy korábban milyen törvények voltak, amelyeket a kormány kifogásol."
Miről beszélünk? Ők mossák kezeiket,ők nem írtak Magyarnak levelet,ők nem küldtek senkit sem Gyurcsányhoz. Az nem a CEU volt hanem egy jóakarójuk.
Sokan kérdezték tőled, de még választ nem lehetett olvasni.
Miért diszkriminatív az a tv. amelyik minden Magyarországon működő külföldi egyetemre vonatkozik?Melyik rész az aminek a CEU nem tud megfelelni?
Te állítottál valamit, ami könnyen alátámasztható, annyit kértem tedd meg, ha már vádaskodsz. Nem tetted meg. most meg már terelnél, válaszadás helyett. Megint sugallsz valamit, a kérdésfeltevéseddel. Beszélj nyíltan, és válaszold meg te a sugallmazó kérdésedet : "Miért volt annyra fontos sorosnak a lex ceuja hatályon kívül helyezésének megakadályozása, hogy két csicskáját is elküldte az instrukcióival és a levelével a miniszterhez és a miniszterelnökhöz?" Kérlek, oszd meg velünk, szerinted miért volt olyan fontos? Hiszen olyan egyszerü a kérdés, ugye? támaszd alá valamivel a vádjaidat, pl egy egyszerü kérdés megválaszolásával.
Miért volt annyra fontos sorosnak a lex ceuja hatályon kívül helyezésének megakadályozása, hogy két csicskáját is elküldte az instrukcióival és a levelével a miniszterhez és a miniszterelnökhöz?
Ilyen egyszerű kérdésre tudod-e a választ?
azért a kezében lévő péniszhez képest elég méretes
Törölt felhasználó2017. 05. 05. 14:27
ki ellen harcol,a magyar nép ellen,magyarország ellen gyurcsány ellen,ember ember ellen harcolni.mire jo ez.anya a lányát apa a fiát fia az apját,sorolhatnám mire jo ez nem kellene,hello ébresztö
ORBÁN VIKTOR HARCOM.