Nekem az "Orbán végjátéka" tetszik, mert magasabb értelemben Orbán már megbukott. Gyurcsány is megbukott az őszödi beszéd kipattanása után, bár még két évig húzta kormányfőként, míg ő is belátta, jobb lesz, ha lemond. Orbántól most atlantista fordulatot várok és látványos oroszellenséget a színfalak előtt és mögött is. Az amerikaiak titkosszolgálata belát a színfalak mögé is, ahová mi nem.
Nem tetszik mert lehangoló és a hívek idegeit se borzolja. :) Lehetne esetleg: ORBÁN VÉGJÁTÉKA, vagy VÉGJÁTÉK A KARMELITÁBAN, vagy egyszerűen VÉGJÁTÉK ? Más javaslat?
Én nap nap után tapasztalom hogy azok akik még most is Gyurcsányoznak ugyanazt a Fidesznl mégha 10 és 100 szoros is védik. Miközben Másokat vádolnak azzal hogy bezzeg Gyurcsány alatt. Érdeke én akkor is a lopás ellen voltam meg most is. Nekem elvek menti politizálásom volt nem hívőként. Én Rengeteg Orbán idézetet tudnék felhozni 2008-ból amikkel most is egyetértenék a legtöbb Fideszes meg az ellenkezőjének tapsol most Orbántól. De őket sose kérik számon. . Nem mellesleg ide a rozsdás bökőt hogy a legtöbb anno 2006-ban Gyurcsányra szavazót most a Fidesz táborban kellene keresned.
Azért kíváncsi lennék a beírásaitokra abban az időben, amikor a Gyurcsány féle "Loptunk-csaltunk-hazudtunk" aztán választási csalással is még 4 évig folytatjuk a pusztítást MO-n és magyarságon. Nem is vagyok mert sejtem az volt a tökéletes! :)
Első kérdés: Hol vannak az oknyomozó újságírók? . "Mindenesetre ijesztő, hogy az az ember volt Paks 2 bővítéséért felelős, aki még egy sok százmillióval megtámogatott tehenészeti telepet sem tud beindítani, sem szabályosan, sem törvénytelenül... Itt kell emlékeztetni arra, hogy Süli neve nem csak a "vízüzemi motorok" ügyében merült fel a Schadl-Rogán-Völner ügyben. Előkerült ugyanis egy olyan dokumentum, ahol Schadl a kormánytagok képeit tartotta kinyomtatva és bizonyos arcok mellé kézzel odaírta, hogy szerinte mivel zsarolhatóak. Nos, Süli nevénél nem minden szó olvasható, de az igen, hogy "ős tolvaj", hogy "becsapták, lehúzták a vagyonát" és az "istálló" szavak. (mindenesetre még mindig jobban járt, mint az a nyilatkozataiban mindig kenetteljes kormánytag, akiről Schadl szerint több videó is van, amikor egy vadászházban roma fiúkkal szórakozik)" https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/pfbid02gqUoURhTracGynnkSiAExsEdt2mxqCa65Me2WypnpEHDLq5zCh66xGx3VjCs6JQBl
Sajnos egyik közeli rokon halálát is előrébb hozta ez egy műtét után, ő is kórhàzi fertőzést kapott el és hamarabb elvitte,mint ahogy a betegsége indokolta volna.
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető