Topiknyitó: euler 2020. 04. 18. 23:20

ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?  

Topik indítónak egy cikk:
2022: Orbán legyőzhető
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
cintanyer 2023. 09. 20. 12:22
Előzmény: #7038  euler
Azt azért nem értem, hogy miért "offtopik" ez a cikk ahol leírták hogyan verik át a fél országot.
Miután bekebelezték az energiaszolgáltatókat, minden olyan feladatot átruháztak felhasználóra, amit most a félkarú rabló(k) hálózathasználati jogcímen beszed.
Ha H-tarifát akarsz akkor fizess, majd később szerződést módosítok.
Vagy gáz, vagy villany kedvezmény. Azt még senki sem kérdezte meg, hogy miért is kell országosan nyilvántartani azokat az inverteres klímákat. (Épp ezért én még várok, 600 ezer forintot megkímélve.)
A napelemeseknél az érdekérvényesítés mellett sokat tett a latba az a fegyverük, hogy az 5 forintos visszatáplálás lekapcsolható. (Állítólag használták is fegyverüket amikor bedobták a havi szaldót.) 
Részemről az látszik, hogy már csak a magánszemélyek zsebében tudnak kotorászni. (Maholnap a villamoson zsebelnek:-))
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 09. 20. 12:02
Előzmény: #7031  pomperj
A szakadékokra és a belehajszolási módokra én is kíváncsi vagyok.
Nekem meg egyszerű receptem van az azonnali orosz-ukrán tűzszünetre és a mindkét félnek előnyös hosszútávú és fenntartható  win-win békére ;)
euler 2023. 09. 20. 09:53
Előzmény: #7037  troli
Offtopik, plusz tele van féligazságokkal.
Kérlek, hogy itt mellőzd a komment nélküli linkeket.
euler 2023. 09. 20. 09:21
Előzmény: #7035  Mississippi
Páratlan esemény lenne az az ÁSZ életében. :)
Legalább nyolcmilliárd forint érkezett az elmúlt években a kormánypárti influenszereket foglalkoztató, illetve a Fidesz érdekében kampányokat folytató szervezetekhez úgy, hogy az összeg forrásáról semmi sem deríthető ki – írja a 24.hu.
Mississippi
Mississippi 2023. 09. 20. 08:46
Előzmény: #7028  euler
A biznisz nem fog megszünni, amíg van pénz a politikában, de ha én valamiféle elhivatottságból kifolyolag pénzzel támogatnék egy jelöltet és kiderülne hogy a pénzemet kenőpénznek használja, akkor nagyon szomorú lennék. 
Itt kampányfinanszirozási svindliről van szó, az ASZ az illetékes és vélhetőleg pártatlanul ki fogja vizsgálni az esetet.
euler 2023. 09. 19. 21:17
Előzmény: #7031  pomperj
Tetszik amit írsz, de ne engedd, hogy találgassunk!
Mi az a két szakadék?
pomperj
pomperj 2023. 09. 19. 20:38
Csakhogy a fidesz ma mar egy ontelt,  nyiltan erofitogtato, a sajat hatalmatol megreszegult elefant.
Ennek a legyozese apro prerikutyak egesz falkajaval szinte lehetetlen.
A prerikutyaknak egyetlen sikeres taktikajuk lehet: hatulrol, okosan olyan szakadekba kell behajszolni, 
amibol nem bir kimaszni. Vagy ugy zuhan bele, hogy kozben halalos serulest szenved.
Van ket ilyen szakadek, es bele is lehet hajszolni.
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 09. 19. 19:56
A legesélyesebbet? Ne inkább a legkevésbé elutasítottat?
Én akkor sem fogok a dk-ra szavazni, ha a dk a legesélyesebb. Velem együtt többszázezren sem. Ehhez elég megnézni a választási eredményeket pár cikulusra visszamenőleg.
rockmaster 2023. 09. 19. 18:18
Előzmény: #7012  Rincewind2
Ebben van valami...
A több ezer bűnöző embercsempészt is ezért engedhették szabadon, hogy szabadon szervezhessék a menekültek furikázását északnak és nyugatnak. 
euler 2023. 09. 19. 18:10
Előzmény: #7018  Mississippi
Végiggondoltam, bár hatásosabb lett volna később nyilvánosságra hozni, (egyetértve Signallal), szerintem azért nem várhattak vele, mert ha elindulnak a pénzmozgások, már a kutyáknak is magyarázkodniuk kellett volna, ami azért kínos.
.
Viszont gondoljuk tovább: a fidesz valószínűleg nem téved amikor kis pártokat "támogat", olyanokat akik az ellenzéki szavazatokat osztják meg, nagyobb esélyt adva így a fideszesnek. Ergo: kutyáék támogassák a legesélyesebb ellenzéki jelöltet!
(A "biznisz" pedig soha nem fog leállni fideszéknél. Esetleg ezt az ismert vállalkozót érdemes lenne egy kicsit megszorongatni. De hát ki tenné, a nav vagy a rendőrség?)
bigyula 2023. 09. 19. 16:52
Előzmény: #7024  signal2
"A következő hónapokban csak ezt kell folyamatosan kérdezni a fideszes politikusoktól és a kormányinfón is."
.
A kúrmányinfón nem fognak válaszolni, mert ugye ez nem a kúrmány ügye. ;)
.
A többit meg elintézik azzal hogy az ember "önként" kilépett, már nem tagja a pártnak és ők is elítélik ezt az eljárást. Pedig ez a gyarkorlatuk évtizedek óta.
signal2
signal2 2023. 09. 19. 16:32
Előzmény: #7025  Dehogynincs
valóban, rosszul kopiztam
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 09. 19. 16:31
Előzmény: #7024  signal2
TV18
signal2
signal2 2023. 09. 19. 16:26
"V18 a következő kérdésekre várt volna választ:
  • Lévai kinek a pénzéből, miből fizetett volna ötmillió forintot a kutyapártos politikusnak?
  • Más jelölteknek, kisebb pártoknak is fizetne, hogy induljanak a választásokon?
  • Tudtak a fideszes képviselőtársai a politikai „svindlijéről”? És a pártja magasabb szintjein?"

A következő hónapokban csak ezt kell folyamatosan kérdezni a fideszes politikusoktól és a kormányinfón is.
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 09. 19. 16:25
Előzmény: #7016  euler

Még sok ilyen ügy lesz, de a lebukás miatt kevesebbet várok. A megkenés ellen nincsenek erkölcsi aggályai a fidesznek, de egy ilyen lebukás még egy nem teljes értékű demokráciában is kínos a hatalom számára.
Szájerrel és Borkaival is az volt a fő gond, hogy lebuktak.
Mississippi
Mississippi 2023. 09. 19. 14:32
Előzmény: #7021  Mississippi
Amúgy meg undorom van a politikai taktikázásoktól. Ha fél év mulva hozzák nyilvánosságra, akkor addig átverik a fidesz szavazókat.  Illetve képzeld el a fordítottját, amikor minket kecsegtetnek nyerési es3lyekkel és a végén ledobják az atomot.
Mississippi
Mississippi 2023. 09. 19. 14:27
Előzmény: #7020  signal2
Borkait már nem lehetett lecserélni, ezért kitartott mellette a fidess és elképesztő, de nyert. Ha hamarabb borít az Ördög-ügyvédje, akkor lehet hogy lecserélik és a beugró viszont veszít.  
Viszont, ha a másik érvem a "korai" nyilvánosságra hozatal mellett helytálló, akkor sok körzetben meghiúsulhat a biznisz, sőt az is lehet, hogy egyik-másik vállalkozó elszégyenli magát és nem tolják meg pénzzel a fidess kampányt.

Topik gazda

euler
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek