Nagyon jó a fórum címe, de amíg ők teszik ki fidesz szavazok nagy részét esély nincs őket eltakarítani. https://nepszava.hu/3152701_extrem-fideszes-telepulesek Ezek az emberek már kisebb változástól is félnek, így a hatalom rájuk épít, és okosan teszi, hisz megvezethető, szegénységben tartható szavazógépezet sajnos.(( Amíg saját maguk nem verik szét saját magukat addig a rendszer marad. Orbánék fürdenek az ország kárán és tovább nyomják a hazugságaikat. Ennek ellenére én is bizakodó vagyok, hogy lesz valami, de sajnos...
21,1 az ossz inflacio na most erre rajott a mostani 9,9 ami azt jelenti hogy 30%-os infla tortent az elmult masfel evben a haboru kitorese utan xD Megy ez a nyomiknak csak igy tovabb.Elelmsizerinlfaciorol meg ne is beszeljunk a zsztem minimum 60%-on lehet ha nem tobb.Nincs itt 1 szamjegyu infla az csak maszatolas.
Mondjuk én 2 számjegyet látok, 9.9 az azért inkább 10 mint 9. És gondolom ez is kozmetikázva lett, hogy éppen beférjen 10alá. Ha már a vezír így parancsoltak! Hatalmas siker! Gratulálok! Ja és úgy tálalják h viktor bezzeg megjósolta. Elképesztő. Persze azt sugallja a maffiamédia és az az agyhalottak is azt hiszik hogy ez azt jelenti h most aztán olcsóbb lesz minden.. ez is hihetetlen… miközben most már "csak" 10%os a drágulás. Papíron.. Hurrá.
„Orbán Viktor sohasem akarta felszámolni a kommunizmust lélektani értelemben, ez pedig önmagában árulás, méghozzá a rendszerváltás elárulása. Nyugatot ígért, de most valamilyen, számunkra ismeretlen okból mégis a keletet kínálja ... Sok van már a rovásukon, mégis, egyre csak vigyorognak. Felmerülhet a kérdés, miért nem tartanak attól, hogy egyszer mégiscsak számot kell majd adni mindenről. Beszélni kell jachtról, helikopterről, magángépről, beszélni kell a Balaton körüli, vélhetően komoly természetkárosító tevékenységgel járó beruházásokról, ócska lélegeztetőgépekről, oligarchák, haverok, köztük a főhaver és persze a család vagyonáról. Derűsek, mert nem hiszik, hogy baj lehet, és legyünk őszinték, egyelőre ezt mi sem tudjuk elképzelni." - (Csányi István véleménycikke)
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető