Akik lopnak, csalnak, hazudnak, és az országot strómanokon keresztül vagy akár önmaguk, felesküdtek, az ország érdekében dolgoznak legjobb tudásuk szerint! Eskütétel után seperccel esküszegőkké válnak azonnal építik a kapcsolatokat hogyan lehet lopni. Az ellenzéknek 5 perceenként kéne számonkérni a hatalomtől mire esküdtek fel!!! Nem az ország népe a szolga aki ezeket a bélférgeket szolgálja hanem a hatalom képviselői esküdött fel szolgálatra!!! Ne feledjük 2010 óta bejött gdp arányos kb 60% támogatás és a gdp csak 29%-al nőtt! (USD-ben számolva csökkent!!) Hol a különbözet? ELLOPTÁK!
De a sokak kis igazsága fölé kerekedik egy magasabb szintü igazság ez pedig egy ország érdekének érvényesítése, a töke itthoni koncentrációja, a fejlödés. Sajnos a gazdagodás persze nem adatik még meg mindenkinek és ezen még sokat kell dolgozni, de a haza gyarapodásával idövel mindenki gazdagodik
Egyébként mindent elmond a magyar közéletről, egy melegbuli megbukott droggal a hátizsákjában ereszen menekülő fideszes díszpinty nagyobbat üt mint 10 mrd közpénzért a miniszterelnök falusi budijának sarkába felépített fűthető stadion, vagy a fél országot ellopó fideszmaffiáról kiderülő 10 és 100 milliárdos közvagyon ellopása, MészArosok többszáz milliárdos vagyonosodása röpke 10 év alatt.
Nagyobb baj, hogy ezen szavazók nagyobb része nem az ellenzékhez, hanem a nincs pártja csoportba ment, ellenzék alig nőtt. Persze ilyen kommunikációval mit várjunk? A fidesz szavazók nem lesznek ellenzéki szavazók, max nem mennek el, - a vakhitüeket semmi sem befolyásolja ők csak a fidesz elven szavaznak,- az ellenzék feladata a passzívok felrázása és szavazásra bírása a fidesz ellen. Na ehhez kéne ütős, hasbarúgós kommunikáció, de ez nem megy. Nem kéne humorístákat, szagembrókat felkérni?? A választás sikere kb 90%-ban a kommunikáción múlik!!!
Nem gondoltam, hogy annyira debil vagy, összeadni sem tudsz! Add össze az ellenzéket és nézd meg a fidesz szavazók számát és csodálkozz, mondjuk 1-2% az eltérés. Azonfelül rühellem a pofátlanul lekicsinylő hozzászólásokat! Felfogod??
Szerintem olyan nagy az emberek egója, hogy valaki választ lelki beállítottság szerint egg pártot esetleg egyet sem és kitart abbéli meggyőződése mellett. Ha csalódik legfeljebb nem szavaz, szerintem
"Ha gázos a helyzet, az a kormánynak mindig rossz a választáson." Érdekes, a lölövel is ezt hitették el, mármint hogy ez a magyarázat az ő gazdagodására :) meg persze, hogy "talán okosabb", mint a cukrosbácsi...
Tudom hogy volt némi homoerotikus felhangja, de azt szeretik a netbarátok, kicsit meglovagoltam az aktualitást. Az új fidesznyik sláger a Szájer kismadár.
Sőt, most már a Gődény- és a laposföld-hívőket is maga ellen hangolta, szóval újabb 1-2 millió szavazatot buktak azóta :) sok krumpliba fog kerülni ezeket visszanyerni...
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető