Nem én döntöm el.:) 6 évvel ezelött beültek kukorékolni a TVbe, ha még mindig itt tartanak akkor magyarázd már meg mennyivel különbek mint egy kamupárt.
Ha demokrata lennél, akkor elfogadnád, hogy másoknak is lehet véleményük. Jogállamban törvényesen lehet pártot alapítani és a pártok törvényesen indulhatnak a választásokon. Függetlenül attól, hogy te mit akarsz vagy mit szeretnél. Adalék a fidesz jogállamiságához: A kutyapárt 2013-ban hivatalosan is be kívánta magát jegyeztetni, hogy indulhasson a 2014-es országgyűlési, illetve önkormányzati választásokon. Ám a bíróság első-, majd másodfokon, végül pedig jogerősen is megtagadta a bejegyzést. A legfelsőbb bíróság, a Kúria végül 2014 nyár elején úgy döntött, hogy a korábbi bírósági ítéletekkel szemben nincs akadálya a párt bejegyzésének. Mivel a döntés két és fél hónappal a 2014-es magyarországi országgyűlési választás után született meg, a Magyar Kétfarkú Kutyapártot a bíróság több mint egyéves eljárása és alkotmányellenes döntése megakadályozta, hogy elinduljon a parlamenti választásokon. Végül a jogi gengszterek elvéreztek, de ez ez nem mindig szokott így lenni. A fideszes jogállamiság másik gyöngyszeme, amikor a vasárnapi boltzáras népszavazási kezdeményezésénél Kubatov kigyúrt kopaszai átvették az irányítást a választási irodában. Az NVI még a kihívott rendőröket is elkergette.
Te értelmes embernek tűnsz, nem lehetne kerülni ezt a többesszámozást? Itt nem politikai erők vagy pártok csatároznak, hanem magánemberek beszélgetnek politikáról.
Ez önellentmondás. Ha fehéroroszországi viszonyok lennének, már nem lenne ez a párt. Azért kell ezeknek is teret adni, hogy ne váljunk Fehéroroszországgá! Ha nincs összefogás siker, akkor legalább legyen koalíciós kényszer, ez még 98-ban is sokkal jobb volt, mint most. LMP is hogy indult és mi lett belőle, nagyob jövőt jósolok én a kutyapártnak, mint ezeknek.
Tévúton jár az ellenzéki összefogás ha Gyurcsányt el akarja dugni. Van abban valami, hogy az ellenzék egy listára való kényszerítésével Orbánék pont Gyurcsány felemás megítélésére bazíroznak. A megoldás az, hogy az ellenzék "engedje" Gyurcsányt egy egyéni körzetben indulni. Ha győz akkor megérdemli, hogy ott legyen a Parlamentben. Megkerülni egyébként se lehet, hiszen a jelenlegi legnagyobb ellenzéki párt meghatározó alakja. (A kutyák meg nem érdemelnek ennyi szót. Egyelőre úrigyerekek szórakozásának tűnnek. Kovács azt mondta majd akkor szállnak be komolyan ha olyan lesz a helyzet mint Fehéroroszországban. Közelítünk hozzá, addig meg beleférnek még egy ilyen torz demokráciában is).
Szerintem nem te döntöd el, és továbbra is rettenetesen unszimpatikus hozzáállás, hogy ahogy az utatokba áll valaki, nem számít, hogy egy oldalon álltok alapvetően, máris le akarod gázolni, és kiszorítani. Semmivel sem jobb a te hozzáállásod mint a Fideszé. Az MKKP rossz, legyen civil szervezet? Szerintem meg az MSZP és Gyurcsány legyen civil szervezet, mert többet ártanak mint használnak.
Ezt most nem pontosan értem. Rengeteg támogatója volt a fidesznek és rengeteg protest szavazata. A protest szavazatok károsak és kiszámíthatatlanok, ezért jobb egy vicc, zöld, sport vagy bármilyen transzparens célokkal rendelkező párt. A fidesz nyiltan hatalmi párt. Egyébként ha a kutyapárt lenne hatalmon és ígéretében csak annyi szerepelne, hogy végigröhögöm a kormányzásukat, már menne is az X.
Az a bajom, hogy nem érdemi szereplő. Eddig úgy voltam ezzel, hogy ok. , ugródeszkának használta a poénkodást, de ha párt akar maradni akkor lépjen tovább. Érdemeik elismerése mellett azt mondom, hogy amiket csinálnak folytassa civil szervezetként.
2010-ben is ezzel a gondolkodással adtak orbánnak 2/3-ot, de akkor még csak gyurcsányt akarták büntetni, az sem jött be, gyurcsánynak akkor már mindegy volt, de legalább egy idiótának teljhatalmat adtak.
Ez is része a kiábrándultság megfogalmazásának. Ha nem akar orbánra, de az összefogásra meg nem tud, igenis kell alternatíva ráadásul egy elég őszinte életérzés, ami bevallom nekem is egyre szimpatikusabb, amolyan Minden politikus bekaphatja!
Mégis mi a búbánatos bajotok van az MKKP-val? Az egyetlen párt ami teljesen átláthatóan működik, az egyetlen ahol az állami támogatásokat nem magukra, hanem közhasznú projektekre költök (kb. csupa olyan dologra aminek értelme van, fejlesztő játszóterektől, vakvezető kutyák képzéséig). Az hogy kialakulhat egy helyzet ami miatt az ő szavazataik nem az ellenzéki összefogást támogatnák, nem ok arra, hogy őket kezdjétek sározni, inkább drukkolni kellene, hogy olyan megoldás szülessen ami mindenkinek jó, és amiben minden olyan szereplőnek helye van, aki érdemi szereplő.
Magasabb támogatottság esetén azonban fordul a kocka, koalíciós kényszer alakulhat ki mégpedig nagyon fura leosztással, mennyivel jobb lenne, mint ez a 2/3. Nem ördögtől való ez, hisz a világ nem fekete fehér vagy Brüsszel és Moszkva, hisz mi is fél úton vagyunk nyugat és kelet között.
Nem öncélú fidesz- ellenzék harcról van szó, hanem leegyszerűsítve arról, hogy BRÜSSZEL v. MOSZKVA, vagy esélyegyenlőség v. oligarchák, vagy Tescov v. Cba....Azt gondolom, hogy erről a kutyáknak is van véleménye és fontosabb kérdésnek tartják a poénkodásnál. Annál, hogy kutyákat v. macskákat küldjenek-e a parlamentbe. Én szimpatizálok aaz MKKPval, de hamarosan átsorolom őket a kamupárt kategóriába. Nem hiszem, hogy közpénzen szükség van egy viccpártra. Müködjenek civil szervezetként adományokból. Ha van tényleges érdeklődésük a köz3let iránt, akkor nőljenek fel a feladathoz. Itt a lehetőség bejutni a parlamentbe, a szekértábor legfeljebb majd átalakul. Aki pedig a Brüsszel v. Moszkvára MINDEGY-gyel akar szavazni az rajzoljon egy faszt a szavazólapjára.
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető