Topiknyitó: euler 2020. 04. 18. 23:20

ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?  

Topik indítónak egy cikk:
2022: Orbán legyőzhető
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 08. 15. 16:07
Orbán  végnapjai.
euler 2020. 08. 15. 15:17
Előzmény: #2477  geza77
Hát igen, Kossuth kiváló szónok volt ...
euler 2020. 08. 15. 15:15
Előzmény: #2474  Dehogynincs
Tényleg nincs ezzel semmi baj .... (folyt. az előttem szólónál).
geza77
geza77 2020. 08. 15. 15:15
A jelenlegi kormány figyelmébe ajánlom Kossuth szavait, talán ezt kellene követniük. Csak sajnos ezt ők nem értik,csak saját zsebre dolgoznak!
https://www.kapwing.com/videos/5f37df9f77e91e0015796d98
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2020. 08. 15. 14:59
Előzmény: #2475  Dehogynincs
Nincs ezzel semmi baj, legfeljebb nem te leszel akinek a segítségével megszabadulunk az orbáni maffiától. Tényleg nem érdemes ebből lelki problémát faragni.
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 08. 15. 14:55
Előzmény: #2471  PusztaPutyin
Azzal egyetértek, hogy erősen billeg az a választói létszám, amit szembe lehet állítani ezzel a két és félmillióval. Már többször leírtam, hogy nem a rigolyáimat és becsípődéseimet kell nyesegetni, hanem ha kellek, akkor jobb ajánlatot várok és nem feltétlenül ezektől a pártoktól. Tarlóst is le lehetett győzni úgy, hogy nem hiányzott hozzá az a szavazatom, amit Puzsérra adtam.
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 08. 15. 14:51
Előzmény: #2472  euler
Hadd szolgáljak még egy becsípődéssel! Nem most jöttem le a hathuszas falvédőről és számtalan politikusi ígéretet hallottam már. Nem vennék rá mérget, hogy valóban megígérte. Gyurcsány arra van hitelesítve, hogy megszegje az ígéreteit.
"Amíg nagy tempóval lehet menni előre, addig megyünk. Ha nem lehet menni, és elmagyarázzátok, hogy igen, de… Ahhoz énszerintem én nem köllök. Ahhoz más kell. És írok majd kibaszott jó könyveket a modern magyar baloldalról."
Még egy Gyurcsány kaliberű fazonnak is föltűnhetne háromszori kétharmad után, hogy nem lehet nagy tempóval előre menni. Várom, hogy írja a jó könyveit a baloldalról. Nem mintha olvasni akarnám őket, de addig is viszonylag ártalmatlanul elvan, amíg azokat írja. Gyurcsány nekem nem köll. És vagyunk páran, akik az egekbe emeljük az elutasítottságát.
euler 2020. 08. 15. 10:11
Előzmény: #2472  euler
Számomra ez közömbös hír, de azért annak jobban örülnék ha ugyanezt Orbán ígérné meg.
euler 2020. 08. 15. 10:05
Előzmény: #2470  Dehogynincs
Neked ritka sok becsípődésed lehet! :)
Legalább egyen talán ez segít:
Gyurcsány állítólag megígérte: nem lesz többé kormányfő. Sőt, nem vállal közjogi szerepet, legalábbis ezt állítja a Blikk egy “titkos szóbeli paktum” alapján.
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2020. 08. 15. 08:11
Előzmény: #2470  Dehogynincs
Helló. Azt hagyjuk meg a nertársaknak hogy a választók felének a Fidesz is elfogadható. Mint azt nagyon jól tudjuk kétmillió és két és fél millió közötti ember szavazott rájuk. És ebben már benne van a szavazatszámlálás estéjén előállt rendszerhiba csodája, az őt kiló burgonyások meg az áldozatos propaganda stb...  Én úgy látom hogy a bemutatott gondolatmeneted valójában egy kognitív disszonancia redukciós munkavégzés. Legalábbis az első részével együtt mindenképp. Nincs ezzel baj csak új ez az irány nekem.
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 08. 15. 07:32
Előzmény: #2443  euler
Az a baj, hogy ezek közül az mszp több cikluson át már volt hatalmon és a dk-ban is van egy főkolompos, akinek az elutasítottsága az eget ostromolja.
Ezek a pártok csak a háromszori kétharmad után kezdenek tisztábban látni, de csak szavazattechnikai szemszögből.
Választóként viszont nem erre van igényem.
Nem vagyok abban biztos, hogy ezek a pártok valóban a választók akaratát hallotta meg. A választók felének a fidesz is elfogadható, nekem pedig a jelenlegi ellenzéki pártok helyett egy jobboldali, konzervatív, liberális (szabadelvű) , piacbarát, antikommunista pártra vagy tömörülésre van igényem.
hellforceone 2020. 08. 15. 06:59
Előzmény: #2447  euler
Elolvastam a Hodász András írást, amit feltettél, valamint a számára írott kritikus írást is. Őszinte leszek, nem ismertem Hodász Andrást, de nem tűnik egy rossz "arcnak". Nem csak azért, mert vállalja / vállalta gondolatait, hanem azért is, mert úgy tűnik, az egyetlen igaz pappal állunk szemben, ha a papság "morális iránytű" funkcióját vesszük figyelembe. Nem azért, mert a momentum mögé állt, hanem azért, mert az elnyomás ellen emelte fel szavát ő is. A kritikus írással kapcsolatban viszont az volt az érzésem végig, hogy FELFORDUL A GYOMROM ÉS KIOKÁDOM MÉG A BELEIMET IS!!! Bocs, ha durva vagyok, de az a fajta álszent, képmutató írás volt, ami jó érzésű emberből csak ezt válthatja ki! Egy pap dorgál meg keményen, néha szemtelen, pökhendi hangon egy másikat azért, mert fel merte emelni a hangját egy elnyomó rendszer ellen, amire a legjobb bizonyíték pontosan az, ami utána azzal az emberrel történt. És ez a dorgáló pap természetesen védelmébe is veszi az elnyomó rendszert ráadásul úgy, hogy a másikat felszólítja, nekik nem kellene politizálniuk sem - holott ő maga is pont azt teszi, csak persze nem mindegy, melyik oldalon. Nos, számomra ez az abszolút mélypont, nagyon sok szempontból. Sosem voltam semmilyen egyháznak tagja, még csak meg sem vagyok keresztelve, de elnézve ezeket a papokat, nem is bánom, hogy nem kapcsolódom semmilyen módon a keresztény EGYHÁZHOZ. A keresztény értékekkel semmi bajom, de az egyházzal, ami azokat tanítani próbálja, de jól láthatóan saját maga kevésbé éli, na azzal annál inkább. Tipikus, bort iszik, vizet prédikál.
euler 2020. 08. 15. 00:34
Előzmény: #2462  pitcairn2
pitcairn2 2020. 08. 14. 23:46
Előzmény: #2466  Peterbond
ismered az alábbi mondást?:)
"A földkerekséget meg lehet hódítani lóháton, de kormányozni nem lehet a nyeregből."
szóval semmi új sincsen abban amit mondok
ez mindig is egyértelmű volt
minden rendszer csak addig tud működni - a politikai körítéstől teljesen függetlenül - amíg társadalmi támogatás van mögötte
Peterbond 2020. 08. 14. 23:18
Előzmény: #2459  pitcairn2
Azért van rá jópár ellenpélda. Max nem szabad túlságosan túltolni hogy az embereknek legyen még mit veszíteniük ha lázadoznának.
.
Amúgy ok Mussolini és Adolf mögött is volt egy társadalmi bázis, még azt is aláírom hogy egy időben a többség is. ezek szerrint a többi esetében viszont egyetértesz. Érdekelne pl a lenti példád átvezetése Észak koreára. Vagy pl a szovjet utódállamok 40 évére. Nulla támogatottság persze nem elég. kellenek emberek akiknek a kezében van a fegyver és pár csinyovnyik akik viszik az ügyeket és legtöbbször kell egy beletörődő hozzáállás a nép részéről is.
pitcairn2 2020. 08. 14. 19:56
Előzmény: #2464  Törölt felhasználó
ha van egy csöpp eszük akkor a válasz a következő lesz:
Relatíve napról napra nő az előnyünk!:)
Törölt felhasználó 2020. 08. 14. 19:53
Hahó, fidesznyikek 😎
Hogyan is alakul mostanában a GDP arányos államadósság? 
Csak azért érdeklődöm, mert a nominális emelkedéssel nem kellett foglalkozni, mert a GDP arányos a fontos. 
Akkor most mi a pálya ezen a fronton? 
😆😆😆
pitcairn2 2020. 08. 14. 19:45
Előzmény: #2461  PusztaPutyin
a forradalmi hevületet képviselő SA-t a katonatiszti kar és a nagytőkések miatt kukázta...
a katonatiszti kar és a nagytőkések nem kértek ezekből...
pitcairn2 2020. 08. 14. 19:43
Előzmény: #2460  euler
nem tudom, nem jártam ott, de 26 év az 26 év
26 évig nagyon nehéz hatalomban maradni...
mellesleg mostanság mintha nem lenne túlzottan rózsás az orosz kapcsolat
pl. "korona-ügyben" is totálisan más álláspontra helyezkedtek...
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2020. 08. 14. 19:38
Előzmény: #2459  pitcairn2
Társadalmi koalíció nem állt mögötte, a proletárok kajázták a populista műsort amit tolt. Ilyen szempontból a NER-re hasonlít.

Topik gazda

euler
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek