Ha a csak "néztem" helyett oda is figyeltél volna, akkor értetted volna a lényeget. Látszólag vita volt Hont András és Nagy Attila között, ugyanakkor Hont a jövőről beszélt, Nagy Attila pedig a jelenről. Én magam részéről - bár megvan a nem éppen jó véleményem Magyar Péterről - egy kicsit szurkolok is neki, mert még nincs pártja, és az ellenzék dezorganizálásával gründol magának majd egy pártot. Az, hogy ennek a Magyar-féle jelenségnek nem az ellenzék lesz a nyertese, arra már most fogadnék. De várjuk meg a végét és azt, hogy egy olyan közvéleménykutatás, amelyik együtt méri Magyar Péter és az ellenzéki pártok támogatottságát, mi lesz az eredménye. Legalább olyan kíváncsi vagyok, mint ti erre. Egyébként pedig kell is egy kis külső instrukció a Fidesznek ahhoz, hogy felmérje saját helyzetét, mert már nagyon elkényelmesedtek, ami hosszabb távon veszélyes lehet. Persze, ha lehetősége van megválasztani az ellenzékét, és ezzel dezorganizálni a jelenlegi ellenzéket, az más. Úgy látom, hogy az ellenzék prominens vezetői nagyobb gondban vannak ezzel a jelenséggel, mint a Fidesz. :)
Jónapot kívánok a fidesznek. Erről beszél mindenki 14 éve, aki kicsit is konyít a gazdaság működéséhez. A fideszben meg erre most jöttek rá... Hát gratulálok, "szakértői kormány".
Ezt vadaskertnek(bekerítés miatt) hívják. S már Lőrincz előtt is létezett. Példának okáért Kádár vadásztársaságnak az “Egyetértés”-nek is itt/ott volt a vadászterülete(részben). Máshol is van az országban pl.: Bakonyban az pedig a Bige László többségű tulajdonában van.
MP mondta nemrég, hogy egy nagy politikai vacsorfélén kisebb körben az asztalnál azt mondta Orbán, hogy ő ha az EU helyében lenne, nem adna egy fityinget se Magyarországnak, de kérdés, hogy van-e az EU-nak ehhez bátorsága. Hihetőnek hangzik Orbánról.
Tartok tőle, hogy ezt a ciklust arra akarják kihasználni, hogy kimaxolják a lopást, az Orbán bázis megerősítését, gondolván arra, hogy elveszítthetik a '26-os választást. Már az előző választás előtti állami ezer milliárdos vagyon alapítványokba áthelyezés is ezen a félelmen alapult. Aztán kiderült, hogy nagy pénzszórással, hazug propagandával még mindig könnyen elérhető a kétharmad. Emlékszem, a szlovákoknál a nagy országos botrányok és tüntetések előtti időszakban volt egy nagy oligarcha, aki azt mondta, hogy a "választó szar", úgyhogy nyugodtan lehet folytatni a lopást. Kiváncsi vagyok arra, mit gondolnak az itteni NERes fő politikusok és oligarchák a választókról.
Van tehetsége a megfelelő szavakat megtalálni és azokat megfelelő sorrendbe rakni.:) Biztosan segítette az is, hogy sokat tartózkodott okos, nagyon képzett emberek között, és itt most a rokoni közegre gondolok.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!