Óvodás szintre azért ne menjünk le! Made in Hungary - külön! :) Látom, a személyeskedésen kívül más nem megy. De nem is vártam mást. Most nem ismétlem meg az előbbi, Camus idézetet. :)
Szakmai irodalmat szoktam fogyasztani idő hiányában, többnyire pénzt kell keresnem, de a józan paraszti esze még meglehet talán az embernek, vagy az erkölcsi iránytűje? Ez az, amit a jogi egyetemen nem tanítanak, mert elég sok ügyvédet látni a vádlottak padján. Angol cikkeket amúgy szoktam olvasni, elég tűrhető az angolom, általában ha nem kapok meg itthon valamit, akkor eredetiben olvasom, minimális szótárazással.
... lenne, veszi .... feltételes mód, jövőben esetlegesen bekövetkezendő eseményre jelen idő, stb. Csak remélem, hogy nem magyartanár vagy. Bár semmi nem lehetetlen.
Ti akartok háborút, átengedném nektek a terepet! Óh, ti pedig olyan bátrak vagytok otthon vagy a "munkahelyen" a fotel vagy a szervizasztal mellett. Ha sor kerül rá, megmutathatjátok, mit tesztek Ukrajnáért. Akkor jöhet a Slava Ukrajna, amit hangoztattok. Mert ugye az, a cikkben belengetett háború Ukrajna miatt robbanna ki. Abban én nem annyira szeretnék részt venni. :)
1990 után a honvédség egyik, jogi munkával foglalkozó területén voltam tartalékos, azonban már "obsitos" vagyok. Talán thaiföldön veszek egy kis bungallót a tengerparton, ott elég sok magyarnak van. És majd gondolok rád, Pityu!
Szakmai kihívásnak tekintettem a tanítást, de engedj meg egy kis javítást még akkor is, ha számodra bizonyára nem annyira feltűnő és lehet, hogy nem is érthető, de bizonyára a te munkádhoz ezt nem is feltétlenül szükséges tudni. Nem tanárnak mentem, hanem tanítani, átadni olyant, amivel remélem, hogy a hallgatók tudása gazdagodik, amiben sem akkor, sem most nem a pénz volt a fontos! :)
A vélemény szabad, igazad van, azt gondolsz, amit akarsz! :) De azért remélem, el szoktad olvasni azokat a tudományos cikkeket és nyugati médiumok cikkeit, amiket ide be szoktam linkelni magyar vagy német nyelven. :)
Ezek elég lapos közhelyek, szerintem különösebb ész nem kell ezeket felfogni, de igazából semmit nem magyaráztál meg, mert az internet mindent elbír, senki nem tudja ellenőrizni a valóságtartalmát a hsz-eknek. Nyilván az beszédes, hogy olyan rendszert támogatsz, ami az országnak rossz, mert minden olyan feladatot, ami az államnak valóban feladata lenne, csak ímmel-ámmal végrz, rendkívül rossz hatásfokkal. Leginkább a saját zsebre dolgozás jellemző, valahol mindig fel lehet fedezni a kormányzó párt tagjainak önérdekeit a közjó helyett.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!