Ez pontosan így van, azért íratom én is ki az eredménytartalékot osztalékba.Nem veszem ki, mert nyilván a cash-flow összeomlana, de így már nem szépek annyira az adatok. Minden ismerős cég ettől retteg, bár az én vállalkozásom nem működne nélkülem, mert a know-how nálam van. Mondhat bárki bármit, hogy ez milyen kockázatos, de az még kockázatosabb, ha nélküled is működik és rádmennek a NER csicskák. Álmomban nem gondoltam volna 20 éve, hogy ez így fog működni. Még NAV ellenőrzés bejátszhatott politikai alapon régebben is, de hogy maga a miniszterelnök raboljon ki személyesen (jó nem ő megy oda).
A NAV-nál lekérik, hogy melyik vállalkozás termel magas nyereséget. Megkeresik a tulajt, és megzsarolják, hogy adja el, mert NAV-os vizsgálat indul, rászállnak, bünti stb. Megadják az árat, ami a piaci alatt van jóval. NER-es lovagoknak kötelező lesz hitel adni kamat nélkül, esetleg vissza nem téritendőt. Jön Tiborcz és megveszi az apósának a kiszemelt vállalkozást. Így működik az orbán MAFFIA. . Tiborcznak kellene már egy szépségkiránynő, aki elcsavarja a fejét.
Évek óta ez a cél. orbán jól tudja, hogy a politikai hatalom múló dolog. De ha uralod a gazdaság fő szegmenseit (pénzügy, energia, építőipar, stb), akkor megmarad a hatalmad.
Ebben az a vicc, higy senki nem tudja, miből veszibezekez. Granit Bank, Waberers, Gellért Szálló, Turai Kastély, most ez. Együtt már 50-100 mrd között lehetnek. 1 ilyen üzletnél is azonnal villognia kellene a piros lámpának a NAV-nál, nemhogy ennyinél.
D209-nek is voltak sötét dolgai (bár állítólag ez a kémelhárításban kimerült, de ki tudja), de kíváncsi lennék, mi ez a nagy pálfordulás Orbán esetében? Tudom, nem vagy orbánista, de én visszasírom a Gresham palotányi korrupciót. Véleményem szerint a 4-es metró korrupciójánál, aminél egyébként hivatalosan nem találtak semmit, igaz is miért nem találtak, ha 12 évük volt rá, szóval ennél a korrupciónál szokás szerint minden akkori párt húzta a hasznot. Nem véletlenül volt közszájon akkoriban a 70-30 megosztás. Ma már az egségfidesznyikben ilyen fel se merül Félelmetes az elvakultság.
Simon Tibort is agyonverték a 2002-es választások második fordulójának napján, amikor Orbán megbukott és a nép bölcsen a nyakunkra szavazott egy titkosszolgát a diktatúrából. A Simont bántalmazó biztonságiak között volt egy szabadnapos készenléti rendőr törzsőrmester is. Az ilyen rendőrök hajlamosak tévészékházat is ostromolni, ha van rá módjuk. A rendőrök rúgnak mindent ...(?)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!