A szociális katasztrófa nagyon érik. El sem tudom képzelni a nyugdíjminimumosok, minimálbéresek, kisnyugdíjasok stb. hogyan vészelik át ezt az időszakot. Csodálom, hogy még nem jönnek a hírek az éhezésről, nyomorról. De apró változás, hogy OV. talán kezd félni. Lezáratta fél Zalaegerszeget a látogatására. Hol van már a farmerdzsekis 1989-es tüntetések sztárja…
Olvasva a balti kémelhárítókkal készült interjú kivonatát, az az érzésem mélyebbek a bajok. A másik topikban is írtam, hogy látok valami tragikusan közöset az orosz és a magyar "néplélekben". De ha valaki csak az oroszokét akarja jobban megismerni és megérteni (nem elfogadni!), az ukrajnai tetteiket, mindenképpen olvassa el: https://rtl.hu/kulfold/2022/10/22/balti-kemelharitok-oroszorszag-kegyetlenseg
Ez sajnos így van, én is tapasztalom. Ettől függetlenül a magyar embereknek erőt kell venni magukon, és össze kell fogni, mert így a mostani min. elnök bukása után se kerülünk jobb helyzetbe.
Rendkívül alacsony a Magyarok egymással szembeni tolerancia szintje. Orbán ezt jól ismerte fel, és a megosztottságot az egymással szembeni gyűlöletet használta kii, hogy bebetonozza kormányzását. Regnálása sajnos stabil alapokon nyugszik.
Relativizálja a hóhér. Csak én már túlvagyok a károkon. 2018. április 7-én én már feladtam. Akkor már tudtam, hogy sajnos ennek a csatának vége hosszú iőre. Sajnos akkor már láttam, hogy ez az én életemben talán már nem orvoslható helyzetet hoz létre. Nagyjából én akkor elengedtem a dolgot. Most pedig várom, hogy teljes társadalmi csőd köszöntsön be. Ennek ténye számomra nem kérdés, csak a pontos bekövetkezési idő: 2 hónap, fél év, vagy esetleg 1? Nem tudom, de hogy ebből társadalmi-gazdasági összeomlás lesz, teljesen nyilvánvaló.
Jól hangzik amit mondasz, de egyben relativizálod is a veszélyességét. Pedig a károk nagyon is valóságosak amit a beteg jelleme, korruptsága, zsarolhatósága stb. okoz az országnak. (Az, hogy okozhat, az sajnos rajtunk is múlik persze.) . És ha már október 23 előestéjén vagyunk, érdemes megnézni hogyan gyalázza és értelmezi át '56-ot, az orosz-ukrán háború speciálisan magyar értelmezésének kedvéért. Ezt szedi össze a a Magyar Jeti legújabb adása
Amúgy Ocsmány V. nem a problémák megoldója, hanem maga a probléma! Ha más lett volna az elmúlt 12 évben a min. elnök, fele ennyi problémánk lenne! 12 év alatt mit sikerült elérnie? Jobb lett az oktatás? Egészségügy? Tömegközlekedés? Miért szavazza meg a szankciókat, miközben ellene uszít? Ha egy sor energiaügyi szankció nem vonatkozik ránk, akkor milyen szankciós inflációról beszél? A közös uniós beszerzéssel mi a baja? Az, hogy nem lehet belőle lopni? Mint a lélegeztetőgép beszerzésből? Miért vezeti félre az embereket? Amikor év elején elkezdett olyanokat fejtegetni, hogy a következő 50 évben melyik hatalom fog megbukni, meg ki fog felemelkedni és ez alapján nekünk Kínát kell követni, ott győződtem meg róla, hogy ez a f@szi teljesen meghibbant!!!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!