Mégis szerinted milyen gépek indulnak Kecskemétről és milyen gépek indulhatnak mostanság Bp-ről Moszkvába? Nyílván az uticélja ismeretlen számunkra, lehet, hogy paksi atomerőművel kapcsolatos anyagért ment ki, de azon se lepődnék meg, ha vmelyik kormánytag ugrott volna ki lavrovhoz, v putyinhoz egy baráti csevegésre, esetleg egy újabb druzsba érdemrend volt az uticél :)
Bírósági kommunikációban nem harcedzett lesz az ember, hanem megtanul egy párhuzamos valóságban élni, ahol egy durván ellentmondásokkal tele rendszeren belül színleli a következetességet. Teszi mindezt egy nevetségesen öncélú nyelvezetet használva... Akárhogyis, biztosra veszem, hogy nem gyakran merült fel témaként a kikapcsolt transzponderrel történő repülés...
Aszódi Attila paksi bővítésért felelős volt államtitkár is terrorista gyanús ügybe keveredett?
Felesleges küzdelembe ne menj bele, a kiderült információk alapján a ner-eseket is megfigyelték a pegazusszal, és akinek van egy kis gógyija nem kezd itt terrorizmus elleni harcról hadoválni. :))
Nem szándékom, de ha már "transzporder":) A luxusrepülő augusztus 1-én landolt New Yorkban, onnan két nap múlva ugrott át Dallasba, a szalonnáci hakni idejére. Negyedikén éjjel indult vissza Budapestre. A repülő 5-én 9 órakor (UTC) landolt Ferihegyen, majd háromnegyed óra múlva indult is tovább, hogy egy gyors kecskeméti leszállás után repüljön a horvát tengerpartra, dél körül már landoltak is. Ma pedig már virágmintás ruhában fotózkodik egy sziget éttermében. A pofátlan szóvivője azt mondja, hogy magánprogramjairól nem nyilatkozik - ezek szerint vagy sürgős hadi esemény miatt kellett a "honvédségi" jetnek tankolás és személyzetváltás után azonnal továbbindulni Horvátországba, vagy a miniszterelnök magánútra repült az Önök pénzén." https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/pfbid02KsHYfAqYWxszaGJHvBMdVyBaFo3iJqsJQ3pRZ6QqMVoGMXdvFBFcTgjVYKVnMVayl
Ennél és a hazudozásaidnál az első, olvasott hozzászólásod után többet vártam tőled. Az, hogy dehonesztáló jelzőkkel, bélyegekkel illetsz azt jelenti, hogy érdemben nem tudsz támadni. De én már a különböző üzleti tárgyalásokon, jogászként bíróságokon harcedzett lettem. Neked fogalmad sincs, hogy mi az a red line, amit nem kellene átlépni egy ilyen vitában sem. De ugye mit is mondott Buffon grófja ... No, téged is az minősít, én most nem élnek a feldobott labda leütésével, mert abból nem te jönnél ki jól! :)
"Ha a rendőr előkapja sokkolóját" "Miközben a sokkolót Nyugaton többnyire menekülő vagy támadó személyek ellen vetik be a rendőrök, feltűnő, hogy nálunk passzív, ülő embereket lőttek meg vele közvetlen közelről."
Így megy ez a sokkolás, egy fasiszta diktatúrában.
Törölt felhasználó2022. 08. 22. 13:50
Egy fidesz nyalonc vörös gróftól érdekes elvárás a szólás- és vélemény szabadság, amit pártja, a fiatal bolsik pártja tűzzel -vassal próbál kiirtani. Nem kéne az oskomcsi trollt etetni...
Gondolod, ha "titokban" akarnak valamit tartani, akkor bekapcsolják a transzponderüket, hogy az egész világ tudja őket követni? Jól végiggondoltad, amit leírtál? :)
Volt már olyan, hogy értette? Amúgy természetesen a katonai gépeket is ugyanúgy lehet követni, ha a transzponderük be van kapcsolva, de nem reális elvárás, hogy egy kutyabőrös jogász-közgazdász ezt tudja. Azt viszont csipőből vágja, hogy egy adott orosz reptérről milyen járatok indulnak. Ki érti ezt....
Kamu! :) A Nyugatifény írta, amitől nem áll távol az ilyen kamuk terjesztése. Egyébként a Vnukovo-i reptérre általában belföldi járatok érkeznek és onnan szintén belföldi járatok indulnak, de a volt szovjet tagköztársaságokba, a Török Riviérára és az Arab-félszigetre is indulnak járatok. Megjegyzem, hogy a honvédség járatait a Flightaware oldalán nem jelzik - még késleltetve sem. Nagyon sántít az a fényes nyugati oldal. :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!