"Gyurcsány ideje alatt majd munka nélkül maradtam rezgett a léc... De most ezer munkánk van" . Gyurcsány ideje alatt nem menekült el a fél ország. Most Budapest után Londonban él a legtöbb magyar.
Teljesen igazad van az ellenzék k.rva gyenge, de ugye pont emiatt mert k.rva gyengék semmire sincs hatásuk így akkor akit felelőségre lehet vonni az a bivaly erős kormány... sőt várj még csak nem is kell erősnek lenni a kormánynak hisz a lényeg hogy a gazdaság és annak mutatója a forint ereje a mindenkori kormányon múlik.
Semmi probléma nem lenne, ha 300 körül lenne az árfolyam. Bajnai 265 körül adta át, most 400, sikertörténet..... Az idióta Fidesz összekeveri a cseh koronával a forintot, mert az sikertörténet.
Én az a kérdést teszem fel hogy miért nem mond le a kormány! 400 az euró árfolyam és folyamatosan meg kell mentsék az embereket benzin ár stopp csirke liszt rezsi! Ellenben a hanyatló nyugaton kitudják fizetni az emberek! A hatósági árakkal előre megyünk vagy hátra?
Vajon miért? Ezt tegyétek fel magatoknak Van infláció. Mindenki érzi a boltokban. Es mégis nem az aktuális kormány veszít hanem a haverjaitok. Vajon miért? 😃 Ahogy a főnökom mondta néha nekem :kxrva gyengék vagytok '
Hatalmas Arc! Abban nincs újdonság, h ilyen konfliktusok mögé valahogy beállnak a nagyhatalmak, de ez nem azt jelenti, h ők generálják. Kubaban milyen háború volt? Polgár?😂 Egyébként voltak szövetségesek is.
Törölt felhasználó2022. 06. 26. 20:55
Azért durva ahogy olvasom mindenhol a Fidesz jelölt győzött
Azért diploma nélkül is tudom( lehet neked van de nem ér semmit.) USA és az oroszok bocs szovjetek mindig is ellenfelek voltak. Most is. A hadszinter most per pillanatban Ukrajna.. Korábban Afganisztán Vietnam, Kuba.... mondjuk ha ennyit nem tudsz add vissza a sokat erő diplomadat
Én elolvastam a történelemkönyvet... Tudom, mit akarsz sugallni őrületes arcmérettel, de nem tudod alátámasztani... Az alusisakosok "felismerése", hogy orosz-amerikai konfliktus, kb annyira valós, mint az, hogy Orbán sose hazudik. (Csak, ha mozog a szája.) Ahogy elnézem, neked soha nem lesz diplomád, hacsak egy NER lovag nem vesz neked egyet. Krumpli helyett ..
Emlékszem, a szovjet finn háborúban is megjelentek a kik is? Vagy az I. VH-ban többen is, pl mi. A II. VH-ban szintén többen, mi is. Aztán amikor nemrég a grúzokat támadták meg, tudod, amikor Vityka agressziónak nevezte a támadást, akkor is ott voltak. A grúzok. Nem kell minden hülyeséget átemelni, főleg, ha fingod sincs, miről beszélsz.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!