nyugodjal le en nem jelentgetlek amugy meg gondolsz amit akarsz hidd mar el vegre hogy nem erdekel a szemelyed es a zavaros hablatyolasod meg a tevkepzeteid sem nem is foglalkozom veled megszolitottal most válaszoltam de itt vege is
belinkelgetnek mindenféle, általuk gyártott - mondható hogy? fake=f@szs@got (?), aztán ha tényekkel cáfolod, akkor annyi a válasz, hogy ő csak linkelgetett, Te meg egy írástudatlan vagy...☺ szvsz
A szélsőjobboldali Gatestone Institute nehezményezi, hogy a
francia értelmiség túlnyomó része felhívja a közvélemény figyelmét arra, hogy
milyen veszélyeket rejt, ha egy oroszok által pénzelt szélsőjobboldali euroszkeptikus
párt nyerné meg az EU második legerősebb államában a választásokat. Nos,
egyáltalán nem túloztak, Le Pen brutális rombolást hajtott volna végre az
EU-ban, nem véletlenül hitelezte meg a kampányát a Fidesz által befolyásolt
működésű MKB. A katolikus egyház nem egy libsisimogató társaság, és ha még a strasbourgi
püspök is Macron mellett kampányol, akkor abból azért sejthető, hogy Le Pen
mennyire vállalható figur.
Magyarországon a nemzeti konzultációk keretében azután kérdezik meg bármiről is a lakosságot, miután a kormány már elvert pár tízmilliárd forintot olyan hazug propagandákra, amelyek segítségével széles körben el tudja terjeszteni a saját álláspontját. Nyugaton, ahol Magyarországgal szemben ténylegesen vannak menekültek és gazdasági bevándorlók, messze kisebb az elutasítottságuk, mint idehaza, ahol hosszú éveken át uszított ellenük a Fidesz: https://index.hu/techtud/2019/04/26/magyarorszagon_messze_a_legnagyobb_a_migracioellenesseg_europaban/
http://keptarhely.eu/view.php?file=20220426v00xw103g.jpeg 15 napot kaptam a semmire egyertelmu hogy portfolios lany vagy es egyben Barack Virag is mert mindig ot szolitom meg ha hozzad irok es a kitiltassal elismertek hogy o vagy.
Nem tudom feltűnt-e, de 2015-ben is tömegével engedtük be a migránsokat, meg az elmúlt 1,5 hónapban is. Itthon nem tudom, milyen megkérdezésről írsz. Valószínűleg a nemzeti "konzultáció"kra gondolsz. Nos, azokban a kb 100 kérdés közül jó ha 3 volt valódi kérdés. A többinél nem 2 valós alternatíva és pláne nem arany középút között lehtetett választani. Volt 1 válasz, ami fidesz álláspontja, és volt egy másik, amely rendszerint értelmetlen volt. Ez nem megkérdezés, hanem propaganda, a polgárok lenézése, megalázása, a demokrácia kicsúfolása. A fideszt annyira nem érdekli más véleménye, hogy effektíve megszüntette a társadalmi egyzetetéseket, és a lehető legjobban ellehetetlenítette a közadatokhoz való hozzáférést. A mostani választási kampáényban pedig odáig süllyedt, hogy azzal nem tisztelte meg a választókat, hogy programot készít, és azt nyilvánosan megvitatja.
tudsz te olvasni? es ismered a fake szo jelenteset? ha a cikket minösited annak akkor a szerzö allitasait cafold ellenkezö esetben nem tudom ertelmezni a beirasod leven hogy semmilyen allitast nem tettem igy "fake" sem lehet hajra fog ez menni h ne keverd a szezont a fazonnal
"Hogy miért szavazott rájuk 3 millió ember? Ebből a 3 millióból a felének kb. gőze se volt a Fidesz politikájának mibenlétéről, viszont szeretik az egyzerű stabilitást, ami azt jelenti, hogy nem érdekli őket a demokrácia, nem érdekli őket a hatalommegosztás, a viktákban kiérlelt kormányzás..... Nem érdekli őket a demokrácia??????????? Melyik nyugati országban kérdezték meg az embereket, hogy akarnak e migránsokat tömegével beengedni a határon? Hol van ilyen szintű nemzeti konzultáció? Hol élsz te meg? vagy téged is az Orbángyűlölet vakít el? :) Mik azok a VIKTÁK?
Az ottani törvényeket nem ismerem, de az itthoni közmédiára nagy magabiztossággal állítom, hogy jogszabályellenesen működik. A francia média helyzetét, viszonyait, és a francia választási kampány részleteit sem ismerem, így azokhoz nem tudok hozzászólni. A magyart ismerem, ahhoz tudok. Azt látom a cikked alapján, hogy egy sértődött jobbos újságíró felsorolta, hogy ki miket mondott Le Penről.
vmelyik fülkés izé, megmondta...aki az alakulóülésen nem esküszik fel az ereszesjózska - 10.módosításra váró - kőbe vésetett 'alaptákolmányára' az elmehet az izébe, márt ők már nem laca-facáznak...'oszt jónapot'...(?)☺ szvsz
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!