O1G azt mondja, hogy minden rendben, az elég a híveknek én meg tegnap vízen jártam távolról méteresnek tünt, de nem volt csak 3cm-es huncut voltam, és nem mondtam el senkinek a Kossuth Rádióban nem kérdezte senki....
majd ha o1izé behívja ide (is) putyler mackót, mert az 1/3-ad -brüsszeli segítséggel- 'terrorizálja' a 2/3-ot és meg kell őket is védeni...akkor majd lehet végre nyugalom lesz(?) nemtom a recski kőbánya o1izé-papa nevén van-e már(?), mert az a hely már bizonyított.. a megnevelendő renitens idegenszívű sorosbérenc libernyákok is végre hasznot hajthatnának, úgy is kellene a sok kő a kínai-belgrád vasúthoz (is)pl. (?) ☺szvsz
az infláció számítása az embereknek olyan mint a propaganda általában... valakik vásárolnak havonta 30 féle terméket, aminek az ára 15-20%-al emelkedett nekik lehet magyarázni, hogy csak 8% az infláció...
Ezzel szemben a fidesz szavazói hazaárulózzák, azaz sértegetik folyamatosan a nemfideszes magyarságot. Ha nem tűnt volna fel, a mocskolódás, rágalmazás, hazudozás a fidesz fő kommunikációs módszere. A hívekbe is beleivódott már.
Időnként be kell segíteni a közmédiának, legalább a fórumozó hívek legyenek jobban tájékozottak: - Franciaországban Macron lett a köztársasági elnök, még a tengerentúli francia területeken is! - Amellett, hogy Szlovéniában magyar nyerte a magyarok számára fenntartott mandátumot, azt is jó tudniuk, hogy az orbánbarát Jansa veszített, és nem szlovák zászlók alatt.
Hat nem eppen 2002 tol. 2002 es 2010 a felelotlen igergetesekrol szolt. Akkor meg a Fidesz se demonizalt, a kormany se torvenytelenul elt vissza a kozmediaval vagy koltott volna 10 milliardokat evente partpropagandara.
Erről vannak adatok is. Hárommillió pénztártagból csak szaázezren nyilatkoztunk, hogy pénztártagok maradunk. Pedig a tulajdonunkkal, fejenként átlagosan egymillió forintos vagyonnal szavaztunk, nem csak egy x-szel. Ráadásul nem mindannyian tartoztunk a jobbközéphez. Kádár népe megfélemlíthető.
Magyarországon a jobbközép ember a fehér hollóval azonos gyakoriságú. Ha számottevő tömeg lenne, akkor a kötelező magánnyugdíjpénztári vagyon elrablása után elzavarta volna Orbánt a jbqa-ba.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!