Jórészt egyetértek, ugyan ezt le is akartam írni, mint te, csak lustipéter voltam. (ismerősös, kötődéses rész) Szvsz viszont ez lehet, hogy elvezet az én verziómig, de igazad van ne dagadjon tovább a szar.
Minden tiszteletem a topikgazdáé. Hiába ellenzéki Robin, mindennek van határa, igen még nehéz időkben is meg kell válogatnunk a szövetségeseinket. Ha az ellenzéki politikusoknak is lett volna ennyi esze, nem biztos, hogy így lebőgnek.
Én fővárosi származású vagyok, de negyed évszázada kisvárosban élek. Azt gondolom, nem az empátia szintje a különbség, nem kisebb a budapestiek empátiája. Ami kisebb, az a személyes kötődés. Kisvárosban mindenki ismer mindenkit, de ha véletlenül mégsem ismerne pár embert a vidéki ember a városában vagy falujában, azokkal meg közös ismerősei vannak. Ez a valódi különbség. Nem is kellene ezt a fővárosi-vidéki szart tovább dagasztani, ez sehová nem vezet, ezt engedjük már el.
Engem nem zavarna, ha ismét kétfordulós lenne a választás. Stabil fidesz többség akkor is lett volna, de a kétharmadhoz már bizony a Toroczkaival kellene szövetkezni...
Én rendszeresen futok, de ha valahogy elérném, hogy 20 perc alatt lefutom a 4k-t, akkor utána fél óráig tutira a seggemen vennék levegőt, mert a tüdőmön keresztül nem kapnék eleget.
Szerintem facebookos megmondókat reprezentatív mintának venni nem bölcs dolog, a facebookos megmondók általában agyilag teljesen zoknik. Azért én megláttam ebben a két sorban mást is, amire nem figyeltetek fel:
"Most olvastam, hogy egy nő (akinek van munkahelye állítólag) élelmiszert kér az egyik budapesti Facebook csoportban. Erre odaírták neki, hogy eddig érdekes módon fel volt háborodva az ilyen segítségkérésektől."
1. Van munkahelye, és közben élelmiszert kér. Önmagában érdekes, hogy hogy juthattunk oda, hogy munkahelye van, de nincs pénze élelmiszert venni. Ez ellentmond annak a jóléti képnek, amiben valószínűleg az érintett hölgy is hisz. De ő valahogy fel tudta dolgozni ezt a diszkrepanciát, hát oké.
2. Eddig fel volt háborodva az ilyen segítségkérésektől. Tehát van neki egy személyes hitelességi problémája, ami magyarázatot adhat arra, hogy támadás céltáblájává vált.
Zajo, te pedig nagyon klassz, hogy ha valaki segítségre szorul, akkor nem nézed, hogy mi a politikai értékrendje. "Mert mi ilyenek vagyunk". Én is ilyen vagyok, látod, van, amiben egy csoportba vagyunk sorolhatóak. Valószínűleg különben kb. senki nem nézi, amikor segít egy másik emberen, hogy milyen politikai nézetei vannak annak a másik embernek. Ez nem olyan különleges dolog, ez magától értetődő kellene, hogy legyen. Az illető hölgy se azért szolgált kevésbé a segítségre, mert tudathasadásos módon hisz abban, ami a nyomorult helyzetét okozza, hanem mert hiteltelen (2-es pont), és valószínűleg kicsit hülye is szegény.
Most már WLM is fideszes? Ez már nagyon beteges, hogy mindenkiben a fideszest látjátok, aki nincs egy hullámhosszon veletek. Látod, ti így támogatjátok Orbánt, hogy az arrogáns, fölényeskedő stílusotokkal még a billegő szavazókat, akik esetleg leszavaznának a csukott ajtónak rohanó, fetrengő, kamudiplomás, krumplilóbáló moslékosvödörre, is elmarjátok az ellenzéki olaltól. Jókat röhögök ezen a szánalmas, idegrángásos vergődésen, amit itt előadtok, főleg az ilyen huxitos, hiperinflációs, államcsődös, eu pénzvisszatartós agymenésekkel. Vastagon megérdemlitek Orbánt, sokat tettetek azért, hogy meglegyen neki az újabb kétharmad.
Törölt felhasználó2022. 04. 11. 19:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
add meg a linket en segitek neki barhova szavazott is
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!