Ha átveszed a kifejezéseimet (legalább jótól teszed), akkor légy pontos. Nickcsoport, így szoktam nevezni. A pal már ki van vonva a borzmegyei nickcsoport által, a satöbbit nem ismerem, Nergal viszont semmiképp sem képez velem csoportot. Ha már ennyire foglalkoztat a személyem.
Világosan és érthetően leírtam, hogy mástól szereztem be az alapinfókat. Sajnálom, hogy ez ilyen nehezen ment neked. Pedig magyarul írtam. Persze elkövettem azt a hibát, hogy nem lehetett ezt ki-google-zni, mint amiket ki szoktál :)) Nem lehet mindenki olyan "polihisztor", mint te :)) Google-huszár... :))
Legnagyobb megdöbbenésemre az ÖSSZES adminisztratív ág a vogon-bürokráciában ilyen üzemmódban "működik": 2021.03.12-én nyújtottunk be egy adófolyószámla-rendezést a NAV felé, és még mindig nem csinálták meg ezt a "kvantumfizikai" feladatot, pedig 30 nap alatt ilyen "bonyolult" feladatokat el szoktak végezni. (Ez volna a hivatalos ügyintézési határidő. Lényegében olyan feladatról van szó, mintha egyik bankszámláról a másikra utalnék, vezetnék át pénzt. A 03.02-én beadottat is csak 04.06-án teljesítették, de ez most új rekordnak számít. ÁNYK-n keresztül adtam be mindkettőt, 2117-es nyomtatványon.) Úgy látszik, az "intelligens" propaganda ellenére az amúgy is döcögő bürokrácia valósággal szétesett a COVID-hullámok közepette. De nyilván "nem látjuk a lényeget", vagyis hogy FIDESZ-KDNP maffia tovább hízzon :))
no de mi van ha nem akarjak életre kelteni, hanem inflációmenedzsment okokból az EKB a gazdaság lefagyasztásában érdekelt?:) akkor legalább nyugodtan printelhetnek a cimbiknek:)
alább pedig leírják, hogy Görögország már jelezte, hogy tárt karokkal várják az orosz vakcinával beoltottakat borítékolhatóan Montenegró, Törökország és Ciprus így fog tenni de jó sansszal a többiek is pl. Spanyolország, Franciaország és Olaszország alapjáraton tele van orosz ingatlantulajdonosokkal kötve hiszem, hogy konfrontálódni akarnak velük
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!