Van esélye hogy megszorongassa a DK-t, de arra semmi, hogy Miniszterelnök legyen. Bal oldali (roma/cigány), Bal oldali zsidó, és határontúliak e miatt 0% De viccnek ok.
Korrupciót használnak mindenütt. Ez szándékos, és direkt félrevezetés. Igen azt kellene mondani amit leirsz az ellenzéknek mondania , de tudják, hogy a szavazók nem tennék rájuk az x-et. hisz rájönnek hogy ez évekbe telik mig első, vagy másodfokon eredmény lenne. A Jogállamiságról papolnak, miközben nem akarják betartani.amire készülnek abban nem lehetsz egyszerre a bíró, ügyész... szóval bukta ez .. Orbánt lehet utálni, de FLETÓ sem tiszta, és mégcsak nem is érdekli őket a szavazók , gyűlöletre építenek.
Tavaly 114 milliárd forintot fizetett a magyar állam az M5-ös és M6-os autópályák tulajdonosainak. Ezek a legdrágább magyarországi köz- és magánszféra közti koncessziók, avagy a közismertebb angol rövidítéssel ppp-szerződések. Ezt a liberális közgazdászok szerint előnyös konstrukciót a 2002-2010 közötti MSZP-SZDSZ kormányok alkalmazták, és az Európai Unió is erőltette: az elmélet szerint a magáncégek költséghatékonyabban és gyorsabban tudják a beruházásokat megvalósítani, jobb minőségben végzik el a karbantartást, és ezáltal az adófizetők is jobban járnak. A politikusok számára a ppp-konstrukciók fő előnye, hogy úgy tudnak beruházásokat megvalósítani, hogy az nem terheli azonnal az államkasszát. FLETÓ Ezzel mindent vert ! Gondolom ez nem bűn, hanem elismerésre, sőt megszavazásra való + : MOL, , DUNAFERR, MALÉV.
Egyáltalán nem bízom abban, sőt, kifejezetten kérem, hogy kritizáljátok, mert az viszi előre a dolgokat, az ÉPÍTŐ jellegű kritika. Ha az ellenzék nem a külföldi érdekeket képviselné, hanem a magyarokat, akkor támogatná a kormányt ÉPÍTŐ jellegű kritikákkal, legalább ebben a válsághelyzetben. Rámutatna a hibákra, segítve a kormány munkáját, ugyanakkor programot mutatna be, hogy mit csinálna másképp, mit csinálna jobban, nem csak a válsághelyzettel kapcsolatban. Ehelyett mit látunk ? "óóóóbáááánn egy geti, óóóbááán egy geti, nem jó, az sem jó, ez se jó, óóóbááán, óóóóbááán, óóóóbááán". Ez egy prolinak lehet elég, lehet kielégíti, mert a butafejével hőböröghet, a saját sikertelensége miatt okolhatja a gonosz csúnya patásóóbánt, de az ország nagytöbbsége nem proli. Igenis tisztában vannak az emberek azzal, hogy mit szeretnének, merre menjen az ország. Ideje lenne tiszteletben tartanotok a döntéseiket és tisztelnetek magukat a magyarokat is. Legyenek azok fideszesek, dk-sok, Mi hazánkosok vagy bármelyik oldalon lévők.
A lopás értelmezése, mert valamit nagyon felreértesz: túlárazott állami közbeszerzések, és pályázatok tisztességtelen úton történő elnyerése. A korrupció létezik. Hivatali visszaélés, vesztegés, hűtlen kezelés neveken találod a btk-ban, ha konkrétan ez volt a kérdésed. Nyílt korrupció zajlik, és az egyik a kis kedvenc opusodban zajlott, ez pedig a Mátrai Erőmű megvétele, majd eladása az MVM-nak. Ez gyönyörű, egyértelmű és átlátható példa.
Nem lehet ide írni a frissen regisztrált embernek ? Cikizni fogtok, mert én vagyok az újonc, a kopasz most a topikban/a fórumon?? Növesszetek már tököt, hát férfiak vagytok ti ? Nem kell megijedni attól, aki másképp látja a folyamatokat, dolgokat. :)
Cuncifej, a többiek nevében nem tudok nyilatkozni, de engem elszórakoztat a trollmunkád. De ha elfogadás alatt azt érted hogy abban bízol, hogy nem kritizálják amit előadsz, akkor valószínűleg lesznek csalódásaid még az életben.
Tisztelt Pusztaputyin! Tehát akkor ez azt jelenti, hogy a topik keménymagja nem lesz gyáva, anyámasszony katonája, hanem végre elfogadja, tolerálja a topik meghatározó politikai beállítottságától eltérő véleményt, álláspontot is ?
Nos látom, hogy megy a lopás vádaskodás. Ki lopott és ki nem . A Kedvencem a korrupció :) A Korrupció mint jogi tényállás nem létezik, tehát nem lehet vádat emelni. Ha ragaszkodunk a jogállamhoz ( PL EU ) akkor a bíróság mondja ki. Ha nem akkor Jakab, Fegyőr, és FLETÓ. féle jogállam felszámolás várható, aminek következményei lesznek. A Momentum is beleállt, tudom mert felhívtak és többek között tolvajozták mészárost, erre azt mondtam, itt Kispestnen drogoznak és kurváznak a balos képsivelsők, videfelvétel van, tanu is van, őt magát rabosítják, és ennek ellenére velük van. Na ezért is gondolom azt, hogy itt nem a lopás a lényeg, hanem a hatalom megszerzése, és a pénz amit megtudnak szerezni. A Lopási szó választási x-re szolgál. Egyre mennek : Utáld, Gyűlöld Orbánt. Aki ismeri a jogot, azt tudja, hogy fake news, Nem lehetsz egyszerre bíró, , és ügyész sem... Bacsó Péter a tanu c filmet ajánlom megnézni, aktuális a jelenlegi teljes baloldalra. Bevallom jobb oldali vagyok, és elítélem nemcsak a bal oldalon lévő politikusok, hanem a Fideszben szolgáló politikusokat is. És figyelve az eseményeket azt látom, hogy a Fidesz takarít, kirajka mindenhonnan azt, aki vétkezett, és mehet a vádlottak padjára, a bal oldalon inkább védik, sőt választáson indítják, mert fontos a mentelmi jog.
Én egyetértek veled abban, hogy ne rágalmazzunk embereket addig, amíg bíróság nem ítélte el őket. Bármi is legyen a vád. Gyurcsány tehát nem lopott. Mészáros sem lopott. Orbán sem lopott.
Csak hogy egyszer tisztán lássál. Gyurcsányt azért nem ítélték el, mert hivatalosan bűncselekmény hiányában felmentették. Ezt nem kisebb hatóság, mint a Polt vezette ügyészség mondta ki. A vád az volt, hogy olcsóbban akart adni egy területet egy vállalkozásnak mint a becsült értéke volt. 1.nem valósult meg az üzlet. 2. az ügyvédei (ceglédi) megkérdezték az ügyészeket, hogy miután az Orbán ingyen adott területet a bővítésre az audi-nak az olcsóbban ettől mennyivel több. Na, ezzel az ügyészség sem tudott semmit kezdeni.
Itt azt írta nekem valaki korábban, hogy Budai nem tudta rá bizonyítani Gyurcsányra, hogy lopott, tehát nem lopott. Akkor Mészáros sem lopott...ha a bíróság elítéli lopásért, akkor lopott. Van eljárás Lölő ellen lopás miatt?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!