Én azt vallom, hogy minden pedofilnak börtönben a helye! Foucaultnak, Cohn benditnek, Kaletának, olivier duhamelnek, és minden vallási személynek, aki bizonyítottan elkövette ezt az undorító cselekedet. Szeretném, ha a baloldal is így állna hozzá, de sajnos ez nem így van, inkább érzékenyít ezzel kapcsolatban, és megpróbálja mosdatni ezt a jelenséget. Erről szóltak a cikkek, amiket eddig linkeltem ezzel kapcsolatban.
A pf modi nem végez tartalmi moderálást, csak személyeskedésre tilt, ami valószínűleg egy hsz-ből megállapítható. Ilyen hibát egy troll soha nem vét, viszont sikeresen tud provokálni. Mellesleg a klónszűrés se működik úgy látom. Megoldás az önuralom. Ha egy társaság a való életben nem reagál egy tagra, a tag előbb-utóbb elkullog. Ez online is működik. Próbáljátok ki!
Tehát nem tudsz leállni a hazudozással. Ok. Tenyleg nem tudom, kiert alázod magad a barna földig. Szeretnélek tájékoztatni, hogy a magánkezben lévő rtl jobban megfelel annak a törvénynek, amelynek amugy a közmédiának kellene, ugyanis SOKKAL kiegyensúlyozottabban tájékoztat, aki a közmédiának kötelező lenne.
"némelyik egészen undorító dolgokat művelt" Ezek szerint van számodra a pedofíliának olyan módja, amit nem tekintesz undorítónak? Hogy te milyen toleráns vagy. Amúgy minek erőlködsz még itt? Gondolod, hogy itt bárkit meg tudsz vezetni azzal, hogy egybemosod egy "baloldali" ember bűneit és a "baloldali szellemi eszményt"? Ez a két fogalom eleve nem is létezik, a valóság ennél csöppet árnyaltabb.
Na de kérlek euler... hát hol van az a hozzáállás, amit állandóan számonkértek a kormányon ??? Hol a nyitottság, hol a tolerancia, hol a másik elfogadására irányuló, a másik álláspontot elfogadó mentalitás ?
"... a baloldali politikusok patkányoknak tartják azokat, akik nem rájuk szavaznak." Bics, nem tudnal leállni ezzel az alpári, ocsmány, komcsi hazudozássl? Kössz. Pf modi mi a tökömet csinál amúgy?
Ma linkeltem 3 baloldalit, akik pedók voltak..némelyik egészen undorító dolgokat művelt és ő egy filozófus, egy "gondolkodó", tehát ő alkotja a baloldal szellemi eszményét. Ennek alapján, Te úgygondolod, hogy nincs alapja a cikknek ?? Merész..
Miért ? Lopnak ? És te tudsz róla ?? Akkor miért nem teszel feljelentést ? Csak nem neked is csurran cseppen valami ?! :))) Bírom az ilyen rosszindulatú feltételezéseket... ez is mélyen jellemzi a baloldalt. Magadból indultál ki gondolom. Meg gyurcsányból.
Szerintem lehetősége van mindenkinek tájékozódni, balról is, jobbról is.. 2010 után szerencsére már szabadabb a média, nincs az a tolakodó balliberális médiaterror, mint korábban. Még manapság is jóval több a balos médium, de azért már kiegyensúlyozottabb. Tehát, ha hazugságokat, uszítást, hőbörgést akarok nézni, hallgatni, olvasni... akkor csak oda kell kapcsolnom az atv-re, rtl-re, vagy felkell ütnöm a 444-et vagy telexet. Ez egy szabad ország. Hogy mikor lesz népszerűsítve a "ne lopj", ez jó kérdés, majd ha meggyógyult gyurcsány úr, megkéne kérdezni tőle. :)
Mikor is nézhetünk meg egy az általad kedvelt adókon,Viktorunkról a Stróman -Péntáros -Lörincről -vagy Szájer "képviselöről némi valóságot???? Az eresztény képmutató világról??? A NE LOPJ mikor lesz népszerűsítve,??
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!