Szia !
A kérdésedre a válasz !
Esélyt látok a pozitív végkicsengésre.
Ehhez még az is hozzájön ( többször írtam) , hogy a BÉT az ismert okok miatt komolyan meg lesz "futtatva",mert a tőzsdei befektetések lesznek ajánlva ilyen-olyan formába : SZVSZ !!!!!!!
A kis papírok szépen mennek és az Estnél várhatóak fejlemények . Ez most kezdődik talán a "megegyezéssel" !
Én bízom benne ,semmi több.
De : mindenesetre nem igen vagy nem alapon.
Köszönöm válaszod Manopi!
Kérdésem igazából az EstMediával kapcsolatban lenne, csak inkább itt írtam neked, ez a legnyugodtabb hely jelenleg.
Te, aki egyszer már, az Opimus esetében össze tudtad rakni az infó morzsákat a majdnem semmiből, mennyire látsz komoly esélyt rá, hogy az Est feltámad és befektetőt szerez?
Nyilván a józan ész és a számok azt mondatják az emberrel, amit ott is szajkóz pár "jóindulatú" hozzászóló, hogy üres cég, speka rally bla bla...
Te hogy értelmezed a piaci történéseket? Vagy igen vagy nem alapon vettél bele, vagy komolyabb esélyt látsz a pozitív végkicsengésre?
Köszönöm és szép napot neked,
Igor
Annyi idő alatt minuszt kaptam az írásomra,hogy elolvasni sem lehetett ,nem ám értelmezni.
Gratulálok minuszoló , INTELLIGENS ember vagy ,lehetsz !.
Röhej vagy , jót mosolyogtam. :-)
Szép napot kívánok neked ( is ) Igor !
Azt írod ,követted,követed az Opus fórumot és a részvény sorsát.
Akkor azt is olvashattad,hogy mit műveltek velem csak azért ,mert hiszek az OPUS történetben.
Olvashattad ( sokszor) , hogy mit várok, mi az elképzelésem. Amit olvasok,olvasunk MI fórumozók azt bárki más is olvashassa az OPUS cégről. Mi is azokból az írásokból csemegézünk és próbálunk jutni valamira a cég jövőjéről kapcsolatban.
Tehát semmi újat nem tudnék írni neked. Amit gondolok azok mind leírásra kerültek a fórumon.
Nekem is csak elgondolásaim vannak mint bármelyik másik fórumozónak.
Esetleg a nagy tulajok tudják,hogy mi várható . Vagy még ŐK sem ?????? :-) :-) :-)
Szóval ennyire nem tudunk semmit.
NEKEM is csak elképzeléseim vannak , bizonyos jövő kép !
Kívánom,hogy jól gondoljam,gondoljuk.
Neked is jó "sakkozást" !
Üdvözllek: MANOPI.,
Ne legyünk irigyek,egy malom marha macerás üzem.Persze ha szélesebb kitekintéssel vizsgáljuk az üzletet,már egyszerűbb a matek.Van saját földbirtok,amin ugye brüsszeli támogatással termeljük az őrölnivalót.Van haveri bolthálózat,amibe az őrleményeket el lehet helyezni.Nem tudjuk mikor lesz a buliba saját diszkont lánc,de sokáig sztem nem kell rá várni,vagy már van is,csak nem tudunk róla.Az állattenyésztés már működik,tehát a melléktermék sem megy pocsékba,nem kell farszíjat húzni senkivel ki van itt találva minden.Az egyszeri kereskedő erre mondja,hogy ÜGYES! Csak így tovább,s a hazai haveri kör fényre derül.Ja,majd elfeledtem,az adonyi szuperraktárt is értékesítették,15Yard helyett 3Yardért,de a vevő nem nyilvános még!Mosó masa mosodája igazi esti mese ehez képest.
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK