opit meg csak adják és adják, ez azért már roppant kínos, nem tudnak leállni, ilyenek a gazdagok, mindent besöpörnek amit lehet, aztán garasoskodnak, mennek a sparba zárás előtt este a leértékelt péksüteményért,
bocs, de a 4ig viszonteladó, nagy ész nem kell ehhez, nem kell nagy tudású informatikusnak lenni, ami a deal itt, jó nagy pénzért majd az államnak eladják a cuccokat, kb 300 forintos az igazi részvényár most pont 3000 forinttal többért lehet venni
Grafikon jelen esetben kicsit merőben eltérő számomra. OPUS-KOnzum chartos volt, 2000 környékén, jelen esetben nagy várakozások vannak, kicsit vettem bele, meglátjuk meddig hypeol. Jelen esetben Wallis hasonlít most jobban Opus-KOnzumra. Ez TA. Fundában nem vagyok erős. ;-)
Azt a 4IG-t korabban megneztem. Ott van 18.9M reszveny, es van 3300Ft arfolyam, sozval, KAPASZKODJ.... 62Mrd kapitalizacio. Es van 16-17Mrd Arbevetel, meg van 2.3Mrd sajat toke. Ugy egyebkent meg van -360m veszteseg evente. Micssssodaaa ! ? kialtana fel aki ezt elolvassa eddig. . Azt mar leirni sem erdemes, hogy a kb. 400 alkalmazottra (amibol 300 lehet aki erthet egyaltalan valamit szoftverhez), nos, fejenkent eszerint van 50-60m Ft arbevetel. Es nincs profit? NE MAR! Es akkor ki lehet jozan ott, ahol ilyen ceegben 3300Ft egy reszveny? Amit etremen tulararazott arfolyamon, a tozsden a megvadult kispajtasok adogatnak egymasnak, a jozan felett 62/2.3=27x arfolyamon? Igen, huszonhet-szeresen tularazottan ! Majd ha ujra 120 kornyeken lesz az arfolyam, ujra megnezem. Gondolom, a lenyeggel egyet ertesz.
1-2 héten belül kiderül, hogy most ezeken a szinteken tömik ki a vevőket úgy, ahogy tették pénteken 450-500 között, illetve korábban magasabban vagy mást dob a random, akarom mondani a véletlen szám generátor és fordulni fog. Amíg nem dönti el az írányt, addig mozi.
nem féltek senkit, 1850 körül kiszálltam az 500-saimból örülök, hogy aki megvette tőlem szintén nyer, ez az igazi happység, mindenki nyer, aki most megveszi hát azt már nem tudom, de lehet Ő is nyerni fog, na ez a szuper happység
Roppant egyszerű. Tologatom benne fel a stoppokat, aztán akkor szakad tőlem, amikor csak akar. Viszont engem az mentett ki az opi bukómból... De minél többen féltik a 4IG tulajokat, annál tovább fog fel menni.
Opus Global Nyrt Forecast