Ezt kell lekereskedni. A tőzsdén csak kb 20% nyer a többi 80%tól. Írtam már párszor: tipikus kisbüfi -inkább tapasztalatlanság- jelenség /én is beleestem anno-, hogy most már eleget esett /magyarul egy éven keresztül minden nap 5x meg kell nézni, hol ár az árfolyam és végül a pszihód feladja és eldobod, amikor már éppen venned kéne az adatok alapján. Sajnos kevés cég van a Béten ami "jólárasított", és lehetne használni a Buy and Hold-ot ezért sokan kereskednek többet a kelleténél, hogy visszahozzák a bukót.
meg mindig ez a daytrade chart latszik megvalosulni: benez a wave(v) alja a 400 kornyekere, de aztan kovetkezik egy jobb recovery. Azt talan lehet majd longra tradelni. Talan en is megprobalom. Pillanatnyilag real 422, szoval a varakozas szerint lefele latszik fordulni. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190312v00pv48dp.jpeg Sajnalom Crocker, a 3. verzio lesz a jo ;-)
Írígykedés az ottani árfolyam emelkedés miatt. Amiatt, mert az Opi méltánytalanul alacsonyan van. Viszont 17 decemberében méltánytalanul magasan volt pld. a MOL-hoz képest. Ilyen mostanság a BÉT élet.
Miért kellene irigykedni? Az opi az egyik tulajdonosa a 4ignek ha jól tudom. Másrészről, ha itt valaki soknak találja az 1,3 P/BV , akkor abba biztos nem fog belevenni még pár évig -mire eléri ugyanezt az értéket- :)
Ha már a parát említed, én itt parázok most, mert ez csak megy lefelé és a mínuszom meg nő. (Ha nem is nagy és tudom, pár hónapon belül megszűnik a befektetői státuszom.:)
Biztos jó a 4IG, na.. Csak azért ne mond már, hogy azért emelkedik így mert a piac viszi fel meg, IT meg micsoda megrendelés várható majd ott... Miért itt szted nem várható 100mrd-os építőipari megrendelés? Ami itt épp le van fojtva az ott most fel fen nyomva.. Ugyanaz az a brigád csinálja. Itt is voltak álmok 2000-3000ről... látom ott is vannak álmok 10-20 ezerről... Hát meglátjuk, csak általában ilyenkor szokott kopp lenni. Aki belemert szállni 2000ről vagy korábban annak jó, csak a megfelelőt kiszállót kell elkapni... de beszállni most 3000 felett szerintem para.
és szerinted hogy fejlesztették szervezték újjá , vettek szoftvereket, és azt betagozódták a MÁV -hoz, ez különben az eredményén is látszik, Billy őket zárta ki, mert panamáztak,
Írígykedés megy itt részben, ami érthető és egyébként sajnálom az Opisokat, köztük már kicsit magamat is, mert kicsinykét magam is itt vagyok beragadva.
Igazából nem tudtok semmit vagy keveset a 4IG-ről és az IT-ről, úgy látom. Honnan veszed, hogy a 4IG csak viszonteladó? Az egyik utolsó MÁV rendelése pld. a cég rendszereinek továbbfejlesztéséről, a kapcsolódó üzleti folyamatok újjászervezéséről szól, stb.
Opus Global Nyrt Forecast