Olvassa el mindenki ezt az írást amit sly 36 írt az 51598. írásában.
EZEKRŐL AZ EMBEREKRŐL BESZÉLTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!
EBBEN az írásában is hazudik, gusztustalanul.
NEM gyűjtök én semmilyen e-maileket. 1 ember MEGKÉRT,hogy írjak neki, ENNYI
A többi ember is írt be e-mailt és nem az én KÉRÉSEMRE !!!.
Nagyon tanulságos ez így.
Bántja őket,hogy nem néztem be a 20 millió forintos Phylaxia veszteségem hanem mostanra mondhatom ( 100 millió feletti ) nyereségben vagyok. Csak azért,mert az ilyen emberek veszteséggel eladták a PHYLAXIÁJUKAT.
Mindegy , NEM ÉRDEKELNEK, Tanuljatok ebből,hogy itt a fórumon ilyen emberek is vannak !!!
Ja és nő létére ilyen amilyen.
Én a nőket tisztelem , de a NŐ-ket !!!!
Akkor megnyugodhatsz a levelező listával kapcsolatban. 1 embernek ígértem meg,neki írok,tartom a szavam.
Másoknak nem. SAJNÁLOM,elnézést.
Meg is mondom ,miért nem .
PONT A MAGAD FAJTÁK MIATT !!!
ÚGY 10 ÉVVEL EZELŐTT ŐSZINTÉN LEÍRTAM A TŐZSDEI "PÁLYAFUTÁSOM", veszteségeim,miket néztem be.
A nyerőimmel nem kérkedtem.
UTÁNA ÉVEKIG MENT (mind a mai napig ) a gúny, kiröhögés,mocskolódás az irányomba.
A napokban is vagy 15 éves "történetet "( MIZÓ) vágtak a fejemhez.
Kérem mindenki tanuljon ebből és ne adja ki magát,legalább is ne teljesen mintha csak őszinte emberekkel állna itt szembe a fórumon. SAJNOS VAN ITT MOCSOK IS RENDESEN !!!!!!!!!!!
Most pedig megírom a levelem annak az embernek akinek tegnap megígértem.
Azért az igazsághoz hozzá tartozik,hogy szereztem néhány jó barátot is a fórumon akikkel "ÉLŐBEN " is tartjuk a kapcsolatot majd 10 éve , családostul. TUDUNK egymás tőzsdei tevékenységéről és segítjük egymást a gondolatainkkal.
Másoknak is kívánok ilyen barátságokat a fórumon,de vigyázzatok, vannak itt cinikus . ........................ emberek akiknek csak a pénz számít. Abból is láthatjátok ahogy akár napokon belül is változik a véleményük..
Mindenkinek szép napot !
Biztos, hogy lesz ez feljebb is, de én eléggé bánom, hogy nem adtam el 231-en. (és vettem vissza 197-en)
Megfogadtam, hogy ezentúl használok stopp loss-t.
Már régóta tőzsdézem, de még soha nem próbáltam.
Jó reggelt mindenkinek, és főleg a klubtagoknak! Jó fejek
vagytok! K.b. 1,5 hete vettem opi-t mert unatkoztam, lábadozom keresztszalag
műtét után. Azóta olvaslak benneteket, de nem ezért vettem. Szeretem a pókert
és ez itt most hasonló, és elütöm az időt itt az ágyban. Gőzöm nincs a
tőzsdéhez, de utánanéztem a cégnek, mert engem is érdekel. Ez tényleg póker,…
mert az Opi.-nál még egyenlőre nincs a versenypiachoz hasonló analóg hozzáadott
érték, de az egyébként sem megy csak felvásárlásokkal, az másképp működik.
Azonban megeshet, hogy átíródnak az élet nagy bölcsességei, ezért lehet itt is
egy Royal flös.
Jó két napot nem voltam itt, akinek eltűntem röviden: Tegnap a eleve szarul indult a reggel, mert az esti vihar nálunk Szeged-Hódmezővásárhely környékén hazavágta a Tkom hálózatát. Se net, se tv.. Párszor mobilneten belenéztem az árfolyamba, fórumba. Nem volt vidám, de legalább a netnélküliség átsegített azon, hogy hétfőn sikerült beszorulnom 233, 220-on a játszós pénzemmel (a 46-52 pakk megvan).
Este beszéltem telóm j1g2-vel, fiúk fel a fejjel, leszünk még feljebb is, nem kell elszomorodni.Engem nyugtat az a tudat, hogy ha ilyen mértékű leszorítás volt tegnap (még ki tudja talán ma is), akkor ez a papír annál biztosabb.Ráadásul már nem először csinálják.
Szép napot, ma melózok.
Jó: Marcsika, ma igényli a sétát?
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.