100% ban igazad van ezeknel nagyobb tolvaj bandat meg nem lattunk.Nem is ertem paran miert keverik bele a valasztast.Netan par szaz spekulans kisbufi bukna senkit nem erdekelne.Esznel kell lenni figyelni a hireket es tudni kell eladni.Milyen aron 200ft vagy 300ft netan 500ft ezt majd mindenki eldonti sajat maga.
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele ...de én sokmindent belelátok napi-n .....árbócot, csökkenő vagy konszolidációs háromszöget..estleg egy csökkenő ék (talán ezzel járnánk a legjobban)..de közben meg azt se tudjuk a tegnapi esést mi váltotta ki...vagy csak korrekció mint múltkor.....lehet tényleg felesleges találgatni...inkább csak mozizni kell :)
Volt itt már baromi sok nagy disznóság, s lett valami? Akkor?
Itt írjátok hogy nem mernék megcsinálni mert akkor a választáson mi lesz, hű meg ha. Beszélünk kb 10 ezer emberről akinek a fele még nyert is ezzel biztosan. Semmi se lenne. Sőt azt mondanák hogy spekuláns soros ivadékok, úgy kell nekik. Álomvilágban vannak itt sokan ez ügyben.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.