Nem gondolnám hogy negatív első körben. Az volt a furcsa, hogy ha el is akart valaki adni miért így csinálta! Sok papírt el lehetett volna adni úgy is hogy beáll a könyvbe nem pedig rádobja piacin. Valamiért ma is folyamatosan hűtötték az emelkedéseket az esést meg tovább fokozták. Valamiért az árfolyamot itt kellett tartani és közben óriási forgalmat generálni. Véleményem szerint ez egy jól komponált szimfónia és minden okkal történik. Tudom Két napja amiket írok inkább negatív dolognak tűnik. Semmi lebeszélés nincs benne. Én ma 197-en és 200-on vettem egy kis pakkot játszani, azért mert az emelkedésben bízok! Remélem holnap kicsit nyugodtabb vagy kiszámíthatóbb lesz a piac. Ma is lehetett tradelni én is adtam vettem pár ezer darabbal de a nagyobb pakkomat nem bántottam. Mint korábban írtam az 30-ról van!
Turkiz, a banki folyószla szerződésed is jó beszkennelve, ha online nyitsz számlát. Nem muszáj a számlakivonat. Én is a Randomnál vagyok, úgy elfogadták. Semmit nem küldtem postai úton. :)
Előbb-utóbb esélyes, hogy lesz ilyen is, de hová sietünk, csak azért, mert a Konzum tulajdonos barátainknál történt valami.
Mi hosszú távra tartjuk, hosszú távon pedig jobb egy szépen elnyújtott, korrekciókkal tarkított, lassabb (értsd: heti 5-10%-os nagyságrendű) emelkedés, nemde?
Előfordulhat, ennyire nem szoktam visszakövetni. Mivel így is elég drága a jutalék, igyekszem minél kevesebbet mozgatni a pénzt. Randomnál teljesen igaz, amit írsz, ott volt már, hogy napizgattam.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.