nekem is bizsereg a kezem, hogy eladom az eont, és veszek egy rakattal, de abban most vagyok 0-án, és 8 fölött biztosan lesz még, ez meg ki tudja rövid távon, még 2 alá is benézhet, aztán hiába lesz akár 11-is
NG 1D: link
Gáz megcsinálta a kötelező korrekcióját fel (2,7x-ig), egy kicsit túl is teljesítette a várakozásomat. Elindult délnek, tölti a rést 2,55-ig.
20151001-ig szerintem nem ejtik be 2,52 alá, inkább szinten tartják, illetve furmányos módon felhúzhatják 2,7x-ig (erre kevés esélyt látok, de nem kizárt).
Ránézésre a 2,79-ről induló esés hármas szerkezetű. Ha nem tévedek, akkor itt nagy zuhé lesz.
Miden emelkedésnél short beszállót keresnék, nem longolnám, hiába jön a fűtés szezon. <2,73 beszálló esetén stop 2,73, magasabb beszálló esetén stop 2,79x.
A grafikonból ítélve, IDA hurrikán eddig nem sok kalamajkát csinált.
sajnos nem esett le a gáz a 2,4 körüli szintre ezért minden pénzemből eont vettem, abban bízva, hogy történelmi minimumon van, stabil osztalék, és valaminek kell ellentételezni a zuhanó atógyártokat a dax-ban, rövid távon is legalább 8,4-re várom
NG - szerintem 1-2 héten belül felmegy 2,68-ig, utána zuhé. Min 2,443, de inkább 2,17-2 tartományig le kellene esnie. Igazság szerint új ATL-t várok.
Amint padlót fogunk, fogalmam sincs, hogy meddig emelkedünk, ugyanis ezt az esés fogja megmondani. Egy szint tűnik biztosnak a 11 (nem elírás). De, ezt a szintet több év múlva fogjuk elérni.
WTI - sokan 20-25 környékére várják. Érdekes, hogy a varázsgömböm szerint nincs semmi keresnivalónk ezeken a szinteken. Azaz WTI vagy 37,75-nél fordult, vagy 16-13-ig esni fog.
További biztosnak tűnő szintek amit WTI el fog érni a jövőben 56, 85-100.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.